Рядко пиша в такива мелодраматични теми, защото деца това си е жива мелодрама. Извинявай, ако със следващите си думи съм рязка или те нараня, но искаш мнение.
Първо ти си на 18. С нея си от 16 годишен. Нормално е да си привързан ала бала, ама ти си бел на 16, когато си я срещнал. може би и тя е била някъде там. Всичко тече, всичко се променя. За близо 2 години е нормално тя да се промени. Ти също. Сам казваш, че сте били неразделни и сте пренебрегнали другите. За това и страдаш толкова. Ако запазиш 50% от свободното си време за други хора-родители, приятели,близки ще ти е много по-лесно. Когато обче живота ти се върти около 1 човек е нормално да се случат някои неща:да си писнете, да искате свобода,да не искате да сте задушавани и притискани от някой. Извинявай, но на училище заедно, после пак заедно. Човек става асоциален. В крайна сметка спира да общува с много важни хора като рдители,братя,сестри.
Караниците също убиват. Ние с моя приятел се караме за дреболии, но той казва,че 1 ден може и да му писне и да си тръгне без да ми каже защо, ако продължавам така. Аз съм си гаден характер и най-лошото е, че проявявам гадните черти от характера си пред най-любимите си хора. Знам, че ги наранямвам. Знам, че ми прощават, защото ме обичат, но знам, че не забравят и с времето такива трудни моменти натежават в съзнанието. съветът ми е да забравиш. Поне за сега. А дали може да се спре да се обича за 2 дни-едва ли, но все пак чувствата могат да избледнеят, чернилката в душата може да ги подтиска, времето също ги променя.