- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли...
Искам да ви питам възможно ли е според вас едно 13-14 годишно момиче да изглежда секси... и могат ли тоновете грим да скрият детското му личице....една цигара в ръката може ли да го направи по-зряло изглеждащо? За всичко си има време и лошото е ,че все повече момичета не го разбират и стават съжалявам ,че така ще се изразя -преждевременно пораснали малолетни курви.... може да е малко грубо ,но в действителност май е така.....![]()
![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
Съответното момиче както ти го описа просто може да стане единствено за смях и съжаление. Иначе зависи от възрастта. Един 13-14год. може да я сметне за секси, обаче някой на 18+ трябва да има проблеми в главата за подобна оценка.Първоначално написано от Treselle_s
Виж сега и аз съм против секса на ранна възраст,противно ми е само като си помисля,че 13 годишна пикла прави секс. Но ти или живееш в друг век,или в друг свят. Не виждаш ли как изглеждат днешните 13 14 годишни,не всички,но някои. Имат гърди,дупе,дълги крака... Има момичета,които дори и в лице не могат да бъдат оприличени като по-малки от 17 18 годишни. Пак казвам,не удобрявам тяхното поведение изобщо,но хайде да не казваме на бялото-черно ...
Предната вечер излязох на кафе с кака ми и като се прибирахме отдалече тя видя 1 наконтена мацка. Ама всичко й е на 6. Аз дето съм на 22 изглеждах направо дете. При все, че и панделка си бях сложила. Обаче тя от 20 метра каза, че е прокурорна(т.е. под 16). Като минах покрай мацето и му бидях бебешкото лице под тоновете грим........нямаше повече от 14. Отдалече беше ябаси мацката, ама в лице си личеше, че е малка. Не зная кака ми как позна. Все пак жената е на 30, а и каза, че над 17-18 момичетата рядко се обличат вече като магистралки.
abe da ti kaja takiva 14 godi6ni poznavam bratt na 17 nai malko izglejdat cici,tqlo,lice ..![]()
Първоначално написано от krem4et0
То си личи.. наскоро видях нещо подобно. Някаква пикла на 13-14, облечена като фолк певица с високи токчета и ходеше като чапла милата.
Още тялото й не беше оформено дори, абе, жалка картинка.
Дожаля ми.. но и умрях от смях!![]()
Собственост на Canis_Dirus
Вече са така нещата. Много големи изглеждат наистина... и то без грим дори. Аз не одобрявам стила "виж ква натокана пичка/ку*ка съм". Някои толкова парадират, че чак ми идва да ги заблъскам по улиците, сериозно. Това ми е най-отвратителното - отношението. И аз нося рокли и потничета и дънки и високи обувки, обаче не парадирам, не се изтъквам. Гледам си себе си... Познавам момичета, които са разбрани и не си броят получените комплименти в края на деня. Имат достатъчно пари, за да се облекат стилно и модерно, но когато ги погледнеш, не виждаш к**венско държание и простотии, лигавщини и претенции. Малко мозък трябва, за да се разбере.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
да затова пуснах темата....разбира се има и такива ,които изглеждат по-големи и по-развити от 16-17 годишни....говоря за тези момиченца ,които се опитват да изглеждат така ,а просто все още нямат физическите данни......наистина тях само мога да съжалявам![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
Аз съжалявам всички 12-13 годишни,които не си живеят безгрижно,а практикуват неща за възрастни...И също съжалявам свястните деца,които живеейки с тази измет,малко по малко,започват да се вписват в нея...Първоначално написано от Treselle_s
![]()
само като погледна черепа на момичето и ми става ясно в коя възрастова група попада
тва няма как да го скриеш с грим и прически![]()
Чернобил си оказва влиянието !!!Първоначално написано от Анонимко
аз съм на 14 не изглеждам малка но не съм поредното курве ...иначе има ги такива..
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Nai-nakraq edin antropolog v forumaПървоначално написано от quench
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
to 4e e vazmojno e vazmojno ama 4e e otka4eno tva e drug vapros
Напално го подкрепям в на брат ми класа (на 13 е ) 7-ми клас има 2 путки викам му тез колко год са повтаряли бре ? тои ми вика (не са бре 94 са и аз самоПървоначално написано от DIVINE_TIME
![]()
) абе хора аз съм на 21 тез ще кааиш че са поне на 17-18 те на 13 еми ко ви говоря.... Има обаче и някои имам 4увство 4е са на 10
ама има и дет изглеждат на пове4е е едната има 100 См градна на 13 год еми ко ви говоря... (Лично я мерих ) само щях я иба и само брат ми влиза и вика абе братле таз от моя клас ве апак нии бяхме фр и бяхме фанали 1 басс колко и е ... и теи де Полука На 13 с цигара и грим може да изглежда на 18,но може и се изложи...
Fitness Forever