Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
Виж сега и аз съм против секса на ранна възраст,противно ми е само като си помисля,че 13 годишна пикла прави секс. Но ти или живееш в друг век,или в друг свят. Не виждаш ли как изглеждат днешните 13 14 годишни,не всички,но някои. Имат гърди,дупе,дълги крака... Има момичета,които дори и в лице не могат да бъдат оприличени като по-малки от 17 18 годишни. Пак казвам,не удобрявам тяхното поведение изобщо,но хайде да не казваме на бялото-черно ...
Напално го подкрепям в на брат ми класа (на 13 е ) 7-ми клас има 2 путки викам му тез колко год са повтаряли бре ? тои ми вика (не са бре 94 са и аз само ) абе хора аз съм на 21 тез ще кааиш че са поне на 17-18 те на 13 еми ко ви говоря.... Има обаче и някои имам 4увство 4е са на 10 ама има и дет изглеждат на пове4е е едната има 100 См градна на 13 год еми ко ви говоря... (Лично я мерих ) само щях я иба и само брат ми влиза и вика абе братле таз от моя клас ве апак нии бяхме фр и бяхме фанали 1 басс колко и е ... и теи де Полука На 13 с цигара и грим може да изглежда на 18,но може и се изложи...