- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Татуировка
Ей може ли някой да ми каже къде в Пловдив правят татуировки? За временна става въпрос..И ако може някой,който си е правил да ми каже какво трябва да направя след като ми я нарисуват,за да не отпуска и да цапа..![]()
Какво е временна татуировка? Татуировка с къна ли имаш предвид?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Да,тези,които стоят за по 2 седмициПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Nqma takiva jivotni be mace![]()
Това е рисунка. Попитай по студиата за татуировки...някой безпаричен може и да ти направи.![]()
Mislq che nqkude do halite imashe nqkvo studio..proveri \/
Хм..не съм от Пловдив, но сега даже още ми стои една татуировка-пак временна-за две седмици. На мен ми взеха 5 лв-направо без париЕдин час след като ти я направят или повече, все едно-трябва да измиеш и да изтъркаш татуировката, ама хубаво
Първият час много цапа, така че ще трябва много да внимаваш
![]()
What you give is what you get!
Вие както тръгнахте да обяснявате къде в Пловдив правят ..дали ще може и да кажете къде в София правят ..просто искам да добия представа как ще ми стой истинска.![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
О, да! Има някои якиПървоначално написано от _Becko_
![]()
mnou ste zabavni,nqq shtoПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама аз говоря сериозно...бях си сложила няколко такива миналата година. Всички ме питаха дали са истински![]()