zna4i pri mene e ebasi strannata istoriq ahah zna4i mianlata zima si namerih nova kompaniq shoty starata mi se azpadna ta taka kompniqta mi se sustoi ot 8 momi4eta i 2 mom4eta (dali ne ni e gotino ) i nali kato se zaoznahme imashe edno momi4e koeto shte nareka X ot kompaniqta deto vaobshte ne si obshtuvahme i ne kontaktuvahme no dodie edin moment v koito s X po4nahme mn da si kontaktuvame i stana edna slu4ka v 1 diskoteka nali edna macka ot kompaniqta koeto shte nareka V se zabi s edin moi star fr i nali az kazah na momi4eto X 4e mom4eto det se zabi snego V ne e stoka v smisal predi e bil narkoman i trevoman..sega nz i predopredih X da ne kazva na V za minaloto na tfa mom4e shoty neiskah ims e burkam v otnosheniqta no X kaza na V za tfa i s X mn lo6o se skarahme ne si govorehme oklo 2 sedmici no nali sme ot 1 kompaniq i sednahme 1 ve4er i si izqsnihme i togava X mi kaza kolko mn ozna4avam za neq i ot taq slu4ka ni es X adski mn po4nahme da se sblijavame i sega sme best frds...nooo istoriqta ne sfurshfa do tuk nali s X izlizhme sekid en v produljenie na 1 mesec smao dvamata i nali se gushkahme po peikite celufki po buzata ala bala raznasqne na kon4e is ekfi takiva i 1 ve4er bez da se usetim po4nahme da se natiskame...i sled taq ve4er reshihme pak da sme samo fr i da zaabravime taq slu4ka noo tfa produlji 10 dena nikoi ot kompanqita neznae i do sega i se nadqvam ida ne uznaqt i reshihme sled 10 dena takiva lubovni aferi si4ko da priklu4i i sega pak sme best frds slu4valo li vi se e i na vas takov aneshto ili samo na mene mi se lsu4vat takiva filmi ?!
P.S mersi mn na horata det pro4etoha taq istoriq...!!

Moderated by krem4et0
т.1 и т.7 от Правилата на форума!