.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от TIMEX
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Е все още е по лесно лесно телефона да взема мисля...
    мне, те не си знаят номера по принцип много е сложно за тях и предпочитат другия варинат - в смисъл, така или иначе ти искаш поне тва, така че съкращават времето и усилията и за двмата

добри деца, ей!
    Човек грашиш снощи на диското харесах си 3 путки мн яки исках им телла веднага дадаха (Викам им искаш ли си разменим телефоните да се пиим по кафе се опознаем) и теи де 1-дната тела го даде веднага само и викам ае си разменим телл таз ок моя е ... и теи де после и викам (Искаш ли да разменим опит в кревата) таз ми вика много ми е рано еее.??? аз и викам (И свирка става) таз ме зайба Останаха 2
    E nali pak si videl ebane ko iska6
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на quench
    драги, отклоняваме се от темата!

все пак, благодарим на момичетата, които споделиха и пикантни, и полезни подробности!

следващият път ... тва за пиене ... е от мене

иии така, можем да развием в някоя друга полезна и интересна насока темата....
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Сама по себе си сперма не е калорична-20 кал. за супена лъжица (не питайте откъде го знам,но наистина цифрата е достоверна).
    20 калории на практика са равни на половин шоколадов бонбон.

Аз ако не съм доволна от тялото си бих правила по-скоро свирка отколкото секс.
    Не излизам навън,ако се чуствам подута/дебела/грозна...камо ли да правя секс.
    Затова свирката е компромисния вариант,за момичетата които са на диета,защото щом са диета,би трябвало да не харесват тялото си.

Cheers!

Напълно съгласна съм.
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Знае ли човек, може и да има връзка..
    В спермата се съдържат много полезни вешества - захари (фруктоза, сорбитол и др.), протеини и аминокиселини (ДНК, креатин (онази естествена добавка дето някои фитнес маниаци я взимат )), минерали (фосфор, цинк, магнезий, калций и др.), витамини ( витамин с и b12) както и хормона тестостерон... Също така спермата е богат източник на концентриран протеин...
    Иди сега гадаи дали момичето, което е било на диета, не е изпитало нуждата да засити организма си с някои от гореспоменатите вещества..

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

zdr

temata e super...mngoo e zabavna.Ako ima6e vrazka medju dieta i svirka 6te6e da e varha...i gaza mi nqma6e da e dva dekara.
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

Град
    Захарен памук

Re: zdr

Цитирай Първоначално написано от Renate_Feliqr
    temata e super...mngoo e zabavna.Ako ima6e vrazka medju dieta i svirka 6te6e da e varha...i gaza mi nqma6e da e dva dekara.

Уф, стига с тия два декара, че накрая ше ми писне и кат те хвана... бой, бой, бой докато не ти ги избия тези мисли от главата.

P.С. Айде да си хванем едно стадо мъже, да ги доим и да продаваме спермата като "диетично, пълно с всякакви витамини и други полезни вещества, мляко"

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Пловдив

zdr

Renate_Feliqr написа:

Уф, стига с тия два декара, че накрая ше ми писне и кат те хвана... бой, бой, бой докато не ти ги избия тези мисли от главата.

Dobre kako nqma pove4e...ama mi e golqm vse pak ...

Град
    Захарен памук

Renate_Feliqr написа:

Dobre kako nqma pove4e...ama mi e golqm vse pak ...

Ох, дяца, дяцааааааааа..... *пльока наоколо*

Град
    Пловдив

zdr

E nali se poznavame ko sq 6te otre4e6 li 4e mi e golqm

Град
    Захарен памук

E nali se poznavame ko sq 6te otre4e6 li 4e mi e golqm
    Не-достатъчно голям за да заеме тази тема. Нека не отвличаме общественото внимание от истинския въпрос - Свирки и диети!
    P.S. Млъквам, споко

Град
    Пловдив

zdr

Saglasna!!!Spored tebe vazmojno lie tva da e istina...tva mi zv u4i kato onaq dieta sex i limoni.Ako nqma efekt spira6 limonite.Ina4e e jelatelno d agi priema6 za vitani ama 6to da ne gi zamenim sas svirki.Tuka daje ima6e izkazvanqi 4e ne e kalori4na no bogata na viamini belta4ini i tn.

Град
    Захарен памук

Saglasna!!!Spored tebe vazmojno lie tva da e istina...tva mi zv u4i kato onaq dieta sex i limoni.Ako nqma efekt spira6 limonite.Ina4e e jelatelno d agi priema6 za vitani ama 6to da ne gi zamenim sas svirki.Tuka daje ima6e izkazvanqi 4e ne e kalori4na no bogata na viamini belta4ini i tn.
    Аз специално преди няколко дена (сиреч преди да излезе темата) се интересувах какво има в това солено млекце, та изписах един ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ТАКЪВ (протяга лапи) пост. Инак, няма спор, че една свирка изгаря доста калории (говорим за тоя дето духа).

Град
    Пловдив

zdr

Hah da be ti seriozno li?I kak taka?

Град
    Захарен памук

Hah da be ti seriozno li?I kak taka?
    Относно кое О.о аз ВИНАГИ съм сериозна... Пф.

Град
    Пловдив

zdr

da be znam sorka ne iskax da te obidq.

Ами, прави повече секс, след като от свирки не отслабваш
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Ами, прави повече секс, след като от свирки не отслабваш

Може да пробва и в някакви много фантасмагорични пози от Кама Сутра или някоя еротична фантастика... Тъкмо ще си разтегне и сухожилията и ще шашка мъжете с шпагати

вижте, малко позанемарих темата, защото събирах "устни" показания от доверени сътруднички

но наистина, момичетата, подложени на жестоки диети искат да правят повече секс - свързано е с храненето, което регулира стресовите хормони, ате адреналина, който пък косвено стимулира половите стероиди...

а има и друго - на такова момиче й е трудно да си запомни телефона, защото мозъчните клетки са изтощени, докато правенето на свирка е нещо, което идва отвътре, повече рефкелторно, отколкото продукт на ЦНС - затова и е по-лесно, когато тялото не е хранено добре

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    ЪЪ...имаш предвид, че духат, защото спермата е диетична?
    Просто са гладни
    Клик ми (:

трябва да има няква връзка, аз откакто почнах да правя свирки отслабнах доста

имах предивд по-скоро обратната зависимост - правят ли повече свирки жените на диета?

Цитирай Първоначално написано от raindrop
    трябва да има няква връзка, аз откакто почнах да правя свирки отслабнах доста
    Гълтай... ще направиш и релеф така
    Клик ми (:

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    вижте, малко позанемарих темата, защото събирах "устни" показания от доверени сътруднички

но наистина, момичетата, подложени на жестоки диети искат да правят повече секс - свързано е с храненето, което регулира стресовите хормони, ате адреналина, който пък косвено стимулира половите стероиди...

а има и друго - на такова момиче й е трудно да си запомни телефона, защото мозъчните клетки са изтощени, докато правенето на свирка е нещо, което идва отвътре, повече рефкелторно, отколкото продукт на ЦНС - затова и е по-лесно, когато тялото не е хранено добре
    Znaeh si az 4e ima logi4no i nay4no obiasnenie Priateli mi kaza 4e niama da mi dava da iam i da ne se pritesniavam 4e ne moga da si zapomnia telefona 6toto toi go znae xaxa

сигурен съм, че ще се погрижи емпирично да потвърди теорията

Guest

Re: Свирки и диети???

а да получиш свирка сега е по-лесно, отколкото да й вземеш телефона
    Де да беше така....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми