- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирки и диети???
E nali pak si videl ebane ko iska6Първоначално написано от TIMEX
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
драги, отклоняваме се от темата!
все пак, благодарим на момичетата, които споделиха и пикантни, и полезни подробности!
![]()
следващият път ... тва за пиене ... е от мене![]()
иии така, можем да развием в някоя друга полезна и интересна насока темата....
Първоначално написано от RAWRRR
Напълно съгласна съм.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Знае ли човек, може и да има връзка..
В спермата се съдържат много полезни вешества - захари (фруктоза, сорбитол и др.), протеини и аминокиселини (ДНК, креатин (онази естествена добавка дето някои фитнес маниаци я взимат)), минерали (фосфор, цинк, магнезий, калций и др.), витамини ( витамин с и b12) както и хормона тестостерон... Също така спермата е богат източник на концентриран протеин...
Иди сега гадаи дали момичето, което е било на диета, не е изпитало нуждата да засити организма си с някои от гореспоменатите вещества..
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
temata e super...mngoo e zabavna.Ako ima6e vrazka medju dieta i svirka 6te6e da e varha...i gaza mi nqma6e da e dva dekara.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
Първоначално написано от Renate_Feliqr
Уф, стига с тия два декара, че накрая ше ми писне и кат те хвана... бой, бой, бой докато не ти ги избия тези мисли от главата.
P.С. Айде да си хванем едно стадо мъже, да ги доим и да продаваме спермата като "диетично, пълно с всякакви витамини и други полезни вещества, мляко"
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Renate_Feliqr написа:
temata e super...mngoo e zabavna.Ako ima6e vrazka medju dieta i svirka 6te6e da e varha...i gaza mi nqma6e da e dva dekara.
Уф, стига с тия два декара, че накрая ше ми писне и кат те хвана... бой, бой, бой докато не ти ги избия тези мисли от главата.
Dobre kako nqma pove4e...ama mi e golqm vse pak ...![]()
Първоначално написано от Renate_Feliqr
Ох, дяца, дяцааааааааа..... *пльока наоколо*
E nali se poznavame ko sq 6te otre4e6 li 4e mi e golqm
Не-достатъчно голям за да заеме тази тема. Нека не отвличаме общественото внимание от истинския въпрос - Свирки и диети!Първоначално написано от Renate_Feliqr
P.S. Млъквам, споко![]()
Saglasna!!!Spored tebe vazmojno lie tva da e istina...tva mi zv u4i kato onaq dieta sex i limoni.Ako nqma efekt spira6 limonite.Ina4e e jelatelno d agi priema6 za vitani ama 6to da ne gi zamenim sas svirki.Tuka daje ima6e izkazvanqi 4e ne e kalori4na no bogata na viamini belta4ini i tn.
Аз специално преди няколко дена (сиреч преди да излезе темата) се интересувах какво има в това солено млекце, та изписах един ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ТАКЪВ (протяга лапи) пост. Инак, няма спор, че една свирка изгаря доста калории (говорим за тоя дето духа).Първоначално написано от Renate_Feliqr
Hah da be ti seriozno li?I kak taka?
Относно кое О.о аз ВИНАГИ съм сериозна... Пф.Първоначално написано от Renate_Feliqr
![]()
da be znam sorka ne iskax da te obidq.
Ами, прави повече секс, след като от свирки не отслабваш![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от `Death`Whore``
Може да пробва и в някакви много фантасмагорични пози от Кама Сутра или някоя еротична фантастика... Тъкмо ще си разтегне и сухожилията и ще шашка мъжете с шпагати![]()
вижте, малко позанемарих темата, защото събирах "устни" показания от доверени сътруднички![]()
но наистина, момичетата, подложени на жестоки диети искат да правят повече секс - свързано е с храненето, което регулира стресовите хормони, ате адреналина, който пък косвено стимулира половите стероиди...
а има и друго - на такова момиче й е трудно да си запомни телефона, защото мозъчните клетки са изтощени, докато правенето на свирка е нещо, което идва отвътре, повече рефкелторно, отколкото продукт на ЦНС - затова и е по-лесно, когато тялото не е хранено добре![]()
трябва да има няква връзка, аз откакто почнах да правя свирки отслабнах доста![]()
![]()
имах предивд по-скоро обратната зависимост - правят ли повече свирки жените на диета?
Znaeh si az 4e ima logi4no i nay4no obiasnenieПървоначално написано от quench
Priateli mi kaza 4e niama da mi dava da iam i da ne se pritesniavam 4e ne moga da si zapomnia telefona 6toto toi go znae xaxa
![]()
сигурен съм, че ще се погрижи емпирично да потвърди теорията
Де да беше така....Първоначално написано от quench