здравейте,обръщам се към вас с молкба за помощ.Случими се нещо от което сега си плащам т.с ще си платя.Имах вразка с едно 22г момче и най лошото е че то е женено за моя позната.В началото не разбрах как всичко това стана.Но има нещо по ужасно.Той има едно 10 месецно дете и чака друго което още не се е родило.Осъзнавах че всичко това няма да доведе до нищо хубаво,но той настояваше да бъда с него.Искал да има връзка с мен и сериозна.Вече сме заедно от месец и половина а чуствата му към мен са много силни и чисти.Държисе много мило и внимателно с мен.Прави всичко което му кажа.Не след дълго аз също взех да се влюбвам силно в него.Жена му е бременна в 7месец а той не се е прибира вечер.Все ще е навън с приятели и ще пият или ще търси начин да е мен.Докато жена му е на заден план.На мен дори ми е гадно ,дори му го казвам.Казва че съжалява че се е оженил толкова млад.Той не се прибира а идва и търси мен.Аз не сам някоя безчуствена,разбирам че всичко е грешка,но човек неможе да заповядва на сърцето си.Той ми каза че веднага може да кажи на жена си за нас.Не му пукало но му казах че трябва да помисли за мен.Защото последствията може да са лоши.Но най лошото е че всичко се разкри.Днес ми се обади жена му и много яко се скарахме.След това се чух и с него.Той просто неможеше да повярва че тя ми се е обадила.Още по лошо е че всичко ще се разкрие и баща ми който е до чул нещо и не вярва че товя е истина сега че загубя доверието му.И ме е страх,дори и не искам да си помисля за последиците които могат да станат.Ще избухне война.А тя може би ще каже всичко на него.Ако вече не е станало.И ся не знам какво да му кажа.Моля Ви нуждаясе от вашата помощ!Надявамсе писмото ми да бъде удовотворено?