Nqma da obesnqvam na dulgo i na 6iroko... Stana taka,4e s vaprosnoto mom4e se naranqvahme vzaimno vupreki 4e se obi4ahme i tova predizvika reakcii i promeni i v dvama ni... E promeni dotam.4e skusahme...Az go skusah za6toto se qdosah na durjanieto mu,a v posledstvie se okaza,4e to bilo predizvikano ot moqta promqna...Samata az ne se use6tam promenena...Ne znam qvno ima nqkakva promqna,no ne moga da q usetq ala toi q use6ta..Skusahme sled koeto i dvamata zaminahme-az bqh na more,a toi izvun stranata za desetina dni...Prez tozi period dokato i dvamata ni nqma6e toi se durja nqkvo super qko... Kazva6e mi,4e mu lipsvam,4e me obi4a daje edin den sled kato govorihme po telefona i sled tova mi pisa sms 4e iska da e smene i pak da sme zaedno i me popita az dali iskam..Az estestveno kazah da. No...nqkolko dni sled tova mi kaza 4e ne znael kakvo9 to4no iska v smisul 4e e oburkan ne znae dali e gotov da prosti...nqkvi e takiva i na mene mi stana super gadno,no mu kazah 4e az si znam 4e sum vinovna i 4e nqma da mu se surdq kakvoto i da re6i...Dnes govorihme i kaza, 4e ne vijdal smisul da sme zaedno sled si4ko,4e ne sum pravila ni6to za da si go vurna...Izvinqvaite ama toi be6e na hilqdi km ot mene vurna se i po4na da mi kazva 4e ne sum se borila za nego. Kakvo trqbva6e da napravq??? Kak da se borq???? Iskam da si go vurna ujasno mnogo,no prosto ne proumqvam kak da se borq za nego i kakvo da napravq kato sqko edno moe deistvie se okazva gre6no Sega e s druga,tq neska mi kaza 4e sum bila jalka sama sum si go izgubila..a su6tnost ima ne6ta koito ne sa to4no taka... Az sum vinovna za nqkoi ne6ta no ne za vsi4ko... Kak da se borq za nego?? Molq vi posuvetvaite me ne6to za6toto v momenta mi e adski gadno,no zaradi tova 4e ne go pokazvam vsi4ki (vklu4itelno i TOI) si mislqt 4e ne mi puka