I dvamata pravihme mnogo gre6ki da taka e... No az ne otri4am,4e naistina dopuskah ujasni gre6ki... Koito toi vse pak mi pro6tava6e...I sega nqkak si se 4uvstvam vinovna za tova koeto stana... Tova 4e ne me obi4a ne go vqrvam zashtoto e pravil ne6ta s koito e pokazval 4e ne e taka...Osven tova do nego ot nqkolko dni (toi tazi godina zavur6i) ima edno momi4e...Vaprosnoto momi4e,za koeto vi razkazah po-nagore...Bqha v edin i su6ti klas...Predi vreme sa bili gadjeta,no i az ne znam zashto sa skusali... Ta tova momi4e tvardi,4e go obi4a mnogo i to ne ot sega...Ot otdavna e do nego... Toi prez tova vreme,prez koeto bqhme zaedno (a to ne e nikak malko-godina i otgore) ne sprq da q otbluskva i da i se durpa... Samata tq kogato govorihme mi kaza "toi izbra teb pred mene"... Ima i drugi hora,koito kazvat 4e i se durpa postoqnno... Prosto si znam,4e me obi4a.Tova ne e edinstveniq kriterii,no v slu4aq sum sigurna v 4uvstvata mu. 4uvstvam se vinovna,4e ne znam kak da se borq Bih dala vsi4ko za da razbere 4e durja na nego i go obi4am naistina...