Цитирай Първоначално написано от koalka
А добре, защо не може да ти прости и да ти даде втори шанс?Нали, който обича прощава.Това, че я е отблъсквал, не означава, че те обича.Но да изпитваш любов и да си променяш така рязко мнението, да даваш напразни надежди, не мисля... Веднъж казва, че му липсваш и те обича, а в другия момент-че няма да се получи нищо.
Zashtoto ne e siguren che si zaslujava.Zashtoto e proshtaval i drugi put,a sega se okaza razlichno...Sega az slojih kraq zaradi edna glupost. Toi ne e siguren v mene,ne e siguren v tova che go obicham sled kato go skusah... Iska prosto da mu go dokaja za tova se otdrupna.Samiqt toi mi kaza che mu lipsvam prekaleno mnogo,no ne znae dali moje da prosti i dali si zaslujava... Postavi se na negovo mqsto-ako choveka koito obojavash postupi taka s teb sled tova ti nqma li da se chuvstvasj nesigurna v nego? Shte ochakvash toi da ti dokazva che sujalqva i che naistina te obicha i moje da mu imash doverie nali? E v momenta i toi ochakva sushtoto,a az se strahuvam da ne sburkam... Iskam da predpriema neshto,no ne znam kakvo... Iskam da mu pokaja che go obicham,a ne znaq kak...