- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За тройките
kvo mislite za troikite pravili li ste kvoto vi doide na yma prosto mi e interesno 4yjdoto mnenie
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Като идея...не са зле. Доста пъти съм мислила колко яко би било докато ме чукат, да духам...но няма да го направя. Е, с жена нещата стоят по малко по-различен начин, но не изцяло. Прекалено ревнива съм и сексът без чувства не ме интересува в момента.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
+1Първоначално написано от `Death`Whore``
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Аз лично мисля че при тройките има повече възбуда, повече адреналин, повече секс ахахахахНаистина като идея ми звучат интересно и предизвикателно, но на този етап не бих пробвала ... но щом има толкова хора които ги практикуват значи не е нещо лошо а даже напротив
Някой ден ако ме предразполага някоя ситуация и ми се иска нещо ново и адреналинно сигурно ще пробвам
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Ами, мечтая си за тройка с още една мадама.![]()
Но май приятелят ми няма да се навие..![]()
Собственост на Canis_Dirus
малеее приятеля ти е болен, ама пък веренпази си го много
![]()
според мен 6е е стра6но изживяване,не бих се поколебала дали да го направя![]()
mislila sa sam si go no zasega sam pas
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
Не бих пробвала никога![]()
Не бих пробвала.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Мойта ми е достатъчна !![]()
Бих ама с ощте една жена![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Амфетаминчо, наистина ли ти харесва тази в подписа ти?
Хах, отдавна се питам точно това.Първоначално написано от `Death`Whore``
По темата: не съм правила секс и нямам представа дали ще ми хареса.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Ако не бяхте тъпи, щяхте да забележите, че мацката я има и в аватара му и явно му е близка (или са сестри... или съм пил повечко бира).Първоначално написано от `Death`Whore``
А ако ти си тъпият?Първоначално написано от Наблюдателен
![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
В аватара не е с 8 тона пудра...не я познах.
Е па, има вероятност да не съм от най-острите, ама това е крайният резултат от злоупотреби - най-различни. Виж, обаче, зрението е на шест.Първоначално написано от Rock & Roll Queen
А по темата - знаете ли защо е по-добре тройка (две жени и един мъж)?
За мъжа е екстра - колкото повече, толкова по-добре! А пък жените ще могат да си приказват след това.
Правила съм. Не ми хареса. Няма да повторя.
P.С. Кратко, точно и ясно. Бръмммм
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от Анонимко
хахааа, това ми хареса![]()
Госте, радваш!![]()
Собственост на Canis_Dirus
Аз затова поствам тука - да радвам. И себе си и тези, дето ме разбират, другите - кучета ги яли! То, човек като се накади или напие и остане сам, е по-добре да си записва простотиите. Тука, барем, има кой да ги прочете. Жалко, че не помня всичките глупости, къде ги пишем с различни никове.
abe sas sig. nqma da e zle o6te nqkoi da se griji za tebedvoina vyzbuda xaxa dam i az sam si mislila za tova ama uvi nqma
![]()
![]()
ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа
rano ili kasno 6te probvamama sas macka {tarsi se vse o6te}
Love you Kris !!!
Маце, я в тва в подписа ти му сложи [img]Линка от подписа[/img] , че така дразниПървоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
![]()