.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

подарък за брат ми

значи брат ми ще става на 3 год. и не мога да измисля какво да му купя.Знам че някои ще кажат "подарък ли?" но аз много си го обичам и искам да го зарадвам.Проблемът е че той има всичко.не се сещам каква играчка да му купя а едва ли ще се зарадва на дрехи.Извинявам се много ако темата се повтаря но търсих такава и не намерих.Дайте ми някакви идеи за подарък-има много колички конструктури и т.н
    мерси предварително!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Заведи го някъде за подарък.
    - Всички авто-части на едно място!

Guest
    Tazi ideq da go zavede6 nqkade naistina e dobra,siguno 6te se zaradva bebe6or4eto

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    е то като е малко мислите ли,че е подходящо.Аз си мисля за сладка плюшена играчка, която да гушка
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

^ плюшената играчка е добра идея
    Пък ако не искаш да е играчка, можеш да му купиш лакомства.Като бях малка на тях им се радвах повече, от колкото на всичко останало

На мен ако някой ми подари плюшена играчка мн се радвам(нищо че съм на 14 ) обяаче той ги подминава като пътен знак !А това да го заведа някъде ми хареса като идея,нещо различно е,но живеем в малък град и единствените интересни неща за малки са площадките,на центъра има и некви колички да карат ама...Само че той всеки ден виси там по 2-3 часа и напоследък май му омръзна.не се сещам за друго място,то нищо няма тука
    не си мислете че съм мн капризна и нищо не харесвам,обаче може ли и други варианти да ми дадете ако се сещате-тези просто не са подходящи.

количка с дистанционно

Подари му златно или сребърно синджирче с някаква готина висулка.
    Или както вече казаха - нещо сладко за ядене. И аз като бях малка на това се радвах най-много. (за щастие сега не ми личи много, ха-ха-ха )

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Или както вече казаха - нещо сладко за ядене. И аз като бях малка на това се радвах най-много. (за щастие сега не ми личи много, ха-ха-ха )
    mn umen suvet naprao bebeto 6a sa zaradva mnogo na sinjir ako razbere kvo e vuob6te ami ako go glutne bez da iska po dobre mu zemi ne6to naduvaemo ili si kupi edin luki boy i kot se padne mu go dai

mi toi ima 2 koli4ki s distancionno!na men za tova mi e trudno da izbera0prosto ima vsqkakvi igra4ki!

Поправено от ^npocTo^a3^f^
    9 точка от правилника!

Влизаш в някоя книжарница и от там му избираш играчка, която я няма.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    еми накрая му вземи лакомства... след като не може да го заведеш никъде, играчки си има, дрешки не става... ейй а защо не му спретнеш едно парти.Покани дечица с които си играе, надуй балони из стаята, вземи една торта...
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    mn umen suvet naprao bebeto 6a sa zaradva mnogo na sinjir ako razbere kvo e vuob6te ami ako go glutne bez da iska po dobre mu zemi ne6to naduvaemo ili si kupi edin luki boy i kot se padne mu go dai
    Ами аз като бях бебе си имах едно златно синджирче с висулка ключе и мама и татко ме лъжеха, че с него мога да отключвам всяка врата и аз много си го обичах и много му се радвах. И представи си - не съм го глътнала! Нали му е закачено на врата?

еми купи му книжка за оцветяване и цветни моливи,аз поне мисля че на това ще се зарадва,защото когато подарих това на 3 годишния си братовчед,той много се зарадва и се занимаваше с това.
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    ^ плюшената играчка е добра идея
    Пък ако не искаш да е играчка, можеш да му купиш лакомства.Като бях малка на тях им се радвах повече, от колкото на всичко останало
    Да плюшените играчки много радват малките деца!
    Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Мъжете не се променят само играчките им стават по-големи. Затова му
    подари кукличка. Да се научи още от малко момчето да борави с куклички, а и да е сигурно, че няма да му се обърка орионетацията.

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    заведи го в зоопарка и му купи лакомства

Или можеш за му подариш котенце или кученце или организирай парти!
    Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Подари му любов на малко дете к'во моеш да подариш друго ,ти сама казваш ,че си има сичко Просто се дръж с него ,така както смяташ ,че тряя се държат един брат и една сестра Това е мойтууу мнение

mersi na vsi4ki za savetite.poneje vi poiskah mnenieto mislq 4e sam dlajna i da vi ovedomq kakvo napravih nakraq-poneje rojdenniq mu den e dnes.a dnes e nedelq i magazinite ne sa otvoreni trqbva6e da my kypq podar1k v4era.obikolih vsi4ki magazini i ni6to ne namerih i nakraq my kypih pove4e po drebni podaratsi -knijki flumastri telefoni i taka natat1k.....
    tazi tema ve4e e bezmislena taka 4e nqkoi moderator moje da q iztrie za da ne zadr1stvame foruma

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си