.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Много^тъжно^f
    Guest

Нерешим проблем...

Значи с моя сме заедно от мн време.И понеже винаги е стоял на 1-во място проблема с моята ревност реших, че мога да спра, че мога да не задавам въпроси и да не искам обяснения.Kазах и на него, че смятам да се променя по този начин.И сега се получава следното->вече се убедих, че донякъде му доставя удоволствие да ми говори разни неща от рода бях с тая, излизах с тия и всякви глупости само и само да провокира ревността ми казах си добре няма да му обръщам внимание.И като видя, че не се дразня така взе въобще да не си мери думите и дори в компания и навсякъде като излезем да говори пред всички по този начин, при което аз се чувствам неудобно.И накрая неиздържах и го помолих да престане и, че аз се опитвам да се променя, а той разваля всичко.При което той каза, че ще прави каквото му е кеф и да си тръгвам щом не съм съгласна и че въобще не му било приятно да ревнувам.Е как да го разбера това хем не му е приятно хем ме провокира?Дайте мнения защото вече незнам какво да мисля..мерси предварително

Guest
    mislq 4e se opitva da te otdale4i ot sebe si zareji go

Незнам,но ако не му е приятно да ревнуваш,тогава защо те провокира?! Според мен и той не знае какво иска...Аз бих те посъветвала да не се променяш напълно..просто намали малко ревността..давай му свобода,но не много голяма...
    Ne e strashna smartta -
    smartta e bezkraina pochivka.
    Nai-strashno shte bade tova,
    che v prastta nqma da vijdam tvoita usmivka!

Guest
    Никаква свобода. Зарежи го!!! Ако приятел/ка ми беше казал/а така, независимо дали пред други хора, нямаше да му/й проговоря, а за гадже да не говорим... марш, при другите боклуци!!!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    по последните думи.. ме караш да съдя че той вече няма чувства към теб.. и казва бях с тая бях с оная само ,за да те дразни може би иска да скъсате и ти да го направиш,а не той..нз бе нз.. мое мнение е тва..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    in_the_middle_of_nowhere
    ostavi go za izvestno vreme......taka shte razberesh kakyv e vsyshtnost
    Зачем живешь на свете этом?
    Какая у тебя мечта?
    Задумался - ли над ответом?
    А есть ли у тебя она?

Или започни пак да го ревнуваш или фърляй на боклука
    Клик ми (:

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Или започни пак да го ревнуваш или фърляй на боклука
    По добре на боклука . На боклуците там им е мястото .

Щом той те унижава пред компания,говорейки пред теб с коя е бил,можеш да му го върнеш тъпкано и да го накараш да се влачи и да ти се моли. Като започне пак да се хвали пред всички в твоето присъствие,ти пък се изправи и гордо кажи пред всички,че го напускаш заради друг.. Така ще се почувства много унижен,след това ще му се сториш предизвикателство,ще мисли,че не може да си те върне и така .. С един куршум-2 заека!

Не си заслужава да си губиш времето с такъв човек... Много е тъпо да руши авторитета ти пред компанията!
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

защо просто не го погледнеш в очите и му кажеш това което мислиш ? а и имаш пълното право да ревнуваш...
    нямам повод да сънувам....

bih ti kazala kakto vsi4ko da go zareji6,no 4uvstvata trudno se prenebregvat i ne mogat da se kontrolirat.6tom daje si se opitvala da se promenq6...qvno mn durji6 na nego...nz moje da e reagiral taka na momenta ,no posle da se e razkaql ..pogovori spokoino s nego...kaji mu da ne reagira burno predvaritelno i 4e trqbva da izqsnite ne6tata,ako iska da imate edna seriozna i pulnocenna vruzka.uspeh mili4ka
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Мега фен Аватара на koalka
    Тоя въбоще не мисли за теб, как още си с него при такова държание?Много неща си позволява.С най-добро чувство си искала да се промениш, а той какво е направил?Не ти дава шанс.Не бъди с него.Абсолютен егоист и повече не излизай с него и с компанията му.Ти си решаваш дали ще търпиш това.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Много ясно, че го кефи да го ревнуваш, галиш самочувствието му!

Поговори си много сериозно с него, наистина е гадно да те поставя в неудобно положение пред другите!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Цитирай Първоначално написано от sherry

Поговори си много сериозно с него, наистина е гадно да те поставя в неудобно положение пред другите!

=D> =D> =D> =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dead`Paladin
    Цитирай Първоначално написано от sherry

=D> =D> =D> =D>
    С две ръце !
    [size=7][b][u]fosse cos

Въобще не продължавай да се занимаваш с таклъв човек. Щом не може да оцени това, което правиш за него и не те уважава, няма смисъл да си с него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

На всеки човек му е приятно да бъде ревнуван до някаква степен.Това гъделичка самочувствието му и го кара да се чувства желан.Обаче в твоя случай,момчето май не знае какво иска,или не може да намери начин да ти го каже.
    На твое място бих направила последен опит да се изясня с него,пък ако той отново се изпъчи и ми заяви да не му се бъркам и че ще прави каквото си иска,ще му кажа ,че не съм длъжна да му търпя глупавото и детско държание.Щом като не може да си контролира хормоните и пубертета му влияе зле,да си намери някоя друга,която ще му турпи своеволията....
    [color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си