Значи с моя сме заедно от мн време.И понеже винаги е стоял на 1-во място проблема с моята ревност реших, че мога да спра, че мога да не задавам въпроси и да не искам обяснения.Kазах и на него, че смятам да се променя по този начин.И сега се получава следното->вече се убедих, че донякъде му доставя удоволствие да ми говори разни неща от рода бях с тая, излизах с тия и всякви глупости само и само да провокира ревността ми казах си добре няма да му обръщам внимание.И като видя, че не се дразня така взе въобще да не си мери думите и дори в компания и навсякъде като излезем да говори пред всички по този начин, при което аз се чувствам неудобно.И накрая неиздържах и го помолих да престане и, че аз се опитвам да се променя, а той разваля всичко.При което той каза, че ще прави каквото му е кеф и да си тръгвам щом не съм съгласна и че въобще не му било приятно да ревнувам.Е как да го разбера това хем не му е приятно хем ме провокира?Дайте мнения защото вече незнам какво да мисля..мерси предварително