- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- таблица за размер
можете ли да ми кажете или пратите някаква таблица или просто ми напишете-от колко до колко см. пениса е малък,от колко до колко е нормален и от колко нагоре вече е голям,
Golqm e kogato si go hvarli6 v 4erno More na drugiq brqg da use6tat valnite![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
тъпа темичка \/
Под 7-8 сантиметра - малък
9-14 - нормален
15-18 - голям
Над 19 - огромен
e kuv e toooo penis 15 santimetra weeeeeeeeee vie ludi li steeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
Podkrepqm 4e do 14 e normalen .4etoh v neta edna statistika 4e do 14 e normalno i ne samo za evropeiskite maje.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
+18![]()
e tfa e mn dobro omgПървоначално написано от bloodranger
![]()
еми гледай сега ако ти е 10 см и очакваш да ти кажем че ти е нормален сори малък ти е няма да те успокоим и какви са тия пениси от9 до 14 см нормални за каква възраст от 5-10 години ?!
14 bil normalen? vie nared li ste? mai ne ste vijdali istinski pi6ki prez jivota si.... ili moje bi ne ste popadali na m1j. sq ne se hvalq nito se izhvarlqm (vapreki 4e taka 6te prozvu4i), oba4e na priqtelq mi e nad 20 i sam mnoooogo dovolna. za men 14 si e p1lna izlagaciq......
Мили4ък, за жсеки разли4но. ест. ако например е 10 сантима - не е нормално, а и зажиси от жъзрастта де, но ако си на 14-15 години - нормално е да ти е около 15-16...
а аз да попитам от какво може на едно момче да му порасне пениса... с гаджето ми ходим от една година почти и (той е на 14) и от както го правихме за първи път му е пораснал с 3 сантима (за три месеца)![]()
Първоначално написано от Анонимко
Логически извод: Направете го пак, па да му порасне с още 3 см... Ама като го направите за десети път.. Не ти завиждам, мацка..
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
уролог който в продължение на много години е гледал всякакви пишки ми е казвал че на 100 мъже 1 е по надарен, всички останали са с размери 12-16 санта и 1 е с под 12, така че тия 20 сантовите си ги наврете отзаде, най ми е лесно в някаф форум да напиша че ми е 25 санта и чупя маси и барове с него ама нейсе, не мога да си ги представя с още 6 санта като ми стане каде ще го крия да не се излагам, а и досега недовона от мен не си е тръгнала никоя, въпреки че не и стига до сливиците
Гост
МнениеПуснато на: Съб Авг 11, 2007 12:05 am Заглавие: Отговорете с цитат
уролог който в продължение на много години е гледал всякакви пишки ми е казвал че на 100 мъже 1 е по надарен, всички останали са с размери 12-16 санта и 1 е с под 12, така че тия 20 сантовите си ги наврете отзаде, най ми е лесно в някаф форум да напиша че ми е 25 санта и чупя маси и барове с него ама нейсе, не мога да си ги представя с още 6 санта като ми стане каде ще го крия да не се излагам, а и досега недовона от мен не си е тръгнала никоя, въпреки че не и стига до сливиците
+1
Първоначално написано от foxy-to
абе ти 20 сантиметра виждала ли си !? за да ти онагледя ... това е малко по малко от разстоянието м/у китката и лакътя даже при теб може и да е цялото разстояние ... я си погледни ръката и си помисли ... "абе ръката ми дали ще се побере цялата в ... " ай да не бъда вулгарен![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
=D> много добре казано и сравнението е идеално, нямам какво да добавяПървоначално написано от DarkAngelOfHope
Ti mi davash koraj ! Obicham te ! Imah nujda da chuq tochno tova . =D> Iskam te :P
И кво ми пука колко е на приятеля ти ??? А нещо повече информация нема ли да ни дадеш ?Първоначално написано от foxy-to
1.Твоя да не е по-голям че 14 да е излагацияПървоначално написано от foxy-to
2.Ти не се изхърляш ти направо сънуваш
3.Само от любопитство приятелят ти припада ли след като се възбуди поради малко уросяване на мозъка в следствие от липаста на кръв която се намира в друг орган по това време
4.Това е съвет: дай малко по премлив размер
5.Нищо лично
17 санта пълна стомана!![]()
Е са к'во ше ми кажете че аз дето съм на 20 и ми е 15/16 см е малък така ли.На жена са и нужни 7 см всичко останало е от лакомия.И както казва народа не е важно да е дълак и да стърже бредрата,а да е дебел и да троши бедрата!Има и друго не е важен размера,а как го използваш.Може да ти 14 см като знаеш как да го ползваш това не се усеща.Прав ли съм.90 % от форумците тука са с 15/16 макс 17 см,другото е ДДС - добавка от горе за изхвърляне.Ако съм убидил някои извинявам се много но си е така!!!![]()
Мойто разстояние от китката до лакътя е 30 смА пениса ми е на половина - малко отдлу всмисъл 14.7 см е голям
На 15 години съм . Не съм комплексар ДОВОЛЕН СЪМ СИ
![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Темата май сме я коментирали вече http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...r=asc&start=60
Така там обаче всеки си намаляваше реалния размер за да не вземи да изплаши дамите от форума..ето например на Гун4о му е 90 сантиметра /вдига го пред метър и записваща камера веднъж годишно ..и това е малко преди да припадне от недостиг и приток на кръв към другата глава/ та тъй като никой няма да му повярва ..той пише че му е 15см /Х : 6 = 15/ ..така че споко .