.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    ........
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    14 bil normalen? vie nared li ste? mai ne ste vijdali istinski pi6ki prez jivota si.... ili moje bi ne ste popadali na m1j. sq ne se hvalq nito se izhvarlqm (vapreki 4e taka 6te prozvu4i), oba4e na priqtelq mi e nad 20 i sam mnoooogo dovolna . za men 14 si e p1lna izlagaciq......
    I kvo kato mu e nad 20 =D> toi da ne ti go vkarva celiq. I da iska6 nemoi6 da go pobere6 celiq tai 4e mislq 15- 16 santa e normalno

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    pod 12 sm e malak,do 15,16 sm golqm ot 16 nagore do kum 19 e golemi4ak a sled 20-gigant :P
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

sry

ox gre6ka iam previt 4e do 15,16 sm e normalen
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    5кг.специално го мерих за темата на кантара

sladkish_14
    Guest
    "Под 7-8 сантиметра - малък
    9-14 - нормален
    15-18 - голям
    Над 19 - огромен"

Аз съм съгласна с това!Милоооо каде си бе? Добре без майтап кефи се на това което природата ти е дала,все пак размера не е нищо!!!Повярвай ми,тия жени който се интересуват само от това,не са жени!Гледай всичко друго да ти е ОК,а относно пениса ти,знаеш ли може някой да ти кажат малак ти е,ама ако напулно задоволява приятелката ти,какво толко?Тя решава,не мислиш ли? ...(ай моля Ви не се изхваряйте с това 20см,че той до червата ли щи стига )

малък, среден, голям, какво значение има ?
    не е ли по-важно да върши работа ?

жените с малки гърди да не би да не са жени ?
    durto magre

Голям фен Аватара на 50cent
    maaleee 14 santa normalen bahti izlagaciata det sme mujete az si misleh 4e 16 17 e normalen zna4ive4e da znam da ne se kompleksiram ot razmera

Цитирай Първоначално написано от 50cent
    maaleee 14 santa normalen bahti izlagaciata det sme mujete az si misleh 4e 16 17 e normalen zna4ive4e da znam da ne se kompleksiram ot razmera
    Ти от 5 мнения в тийнпроблем ли решаваш от какво да се комплексираш?

Единственото е да не ти е прекалееееено малък от рода на 8-10-12 см... от там нататък всичко е поносимо
    На който му се убива време...

Голям фен Аватара на 50cent
    are we malko maitap da stava tolkova li nemoje6 da zacepi6

ако искате ще направя диаграма в размерения размер и възраст...вероятно ще задоволи автора... или май не съвсем
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

Guest
    има един чест въпрос дали на дебелите им е по малак
    Еми да ако през пубертета си дебел няма ти порасне но тва което не знам е дали ако през паржие 1-2години си дебел и после отслабнеш ще наваксаш ли 14 год 14 см не е добре но за следващоте 1-2 години дали ще дръпне напред

Град
    Sofia
    Абе що са правите на много надарени бе.Тия дет казват че има е по голям от 18 см. знамчи лъже.Моя е 16 см. и съм доволен.

Guest
    Ne e vajno da e dylyg.....Vajnoto e da e debel

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    има един чест въпрос дали на дебелите им е по малак
    Еми да ако през пубертета си дебел няма ти порасне но тва което не знам е дали ако през паржие 1-2години си дебел и после отслабнеш ще наваксаш ли 14 год 14 см не е добре но за следващоте 1-2 години дали ще дръпне напред

+ Един дебил в форума.

emi golqma li e gyzariq da si s 31? pri polojenie 4 enqkoi s dva pyti po malka pi6ka moji da dostavi na momi4e po4ti sy6toto udovotltvie 6toto znae de da i go sloji? dosta bi trqbvalo da s epritesqnt za sebe si nqkoi pi4ove..kolko sa dobri i dokolkor az4itat na pi6kata si :>
    qjte laina, deset milqrda muhi ne moat da gre6at !!!

Град
    Филипиновци
    АЗ СЪМ КОН!!! \/ \/
    На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!

Ама вие момчетата май верно постоянно мислите За и Със половия си орган...

Супер фен
    Град
    Венера
    ОМГ....
    ДО КЪДЕ СТИГНАХТЕ С ТИЯ КОМПЛЕКСИ....

Guest
    16 години 15см незнам дали е малко или много или средно но лично на мен ми се искам още 1 сантиметър повече... днеска станах на 16 години така че има още време да расте
    \/

Guest
    Ами аз сам на 14 и ми е 14-15 зависи от възбудата но в обиколката долу (към ташаците) е 19см а към главичката е 17-18см.

Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    14 bil normalen? vie nared li ste? mai ne ste vijdali istinski pi6ki prez jivota si.... ili moje bi ne ste popadali na m1j. sq ne se hvalq nito se izhvarlqm (vapreki 4e taka 6te prozvu4i), oba4e na priqtelq mi e nad 20 i sam mnoooogo dovolna . za men 14 si e p1lna izlagaciq......
    Той да не си е поръчал 14-сантиметровия ма, трътко?! Много си тъпа...
    Walk with me now, fly with me later...

martix da ne iskas da mi kazes 4e na10 god ti e bil 14sm aaaaaaaaaaaaaa

Цитирай Първоначално написано от hasaiko
    АЗ СЪМ КОН!!! \/ \/

emi 4estitoo

Абе я не се карайте 17см са напълно достатъчни

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

razmerut nqmal zna4enie a xaxa kvi temi razli4nite momi4eta go zadovolqvat razli4ni penisi ima mnogo momi4eta s plitki vagini i kato e golqm gi boli...........ne e nujno vsi4ki da imat 20sm-vi 4lenove stegnete se de kolkoto tolkova )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си