- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- таблица за размер
I kvo kato mu e nad 20 =D> toi da ne ti go vkarva celiq. I da iska6 nemoi6 da go pobere6 celiq tai 4e mislq 15- 16 santa e normalnoПървоначално написано от foxy-to
![]()
pod 12 sm e malak,do 15,16 sm golqmot 16 nagore do kum 19 e golemi4ak a sled 20-gigant :P
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ox gre6ka iam previt 4e do 15,16 sm e normalen![]()
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
5кг.специално го мерих за темата на кантара
"Под 7-8 сантиметра - малък
9-14 - нормален
15-18 - голям
Над 19 - огромен"
Аз съм съгласна с това!Милоооо каде си бе?Добре без майтап кефи се на това което природата ти е дала,все пак размера не е нищо!!!Повярвай ми,тия жени който се интересуват само от това,не са жени!Гледай всичко друго да ти е ОК,а относно пениса ти,знаеш ли може някой да ти кажат малак ти е,ама ако напулно задоволява приятелката ти,какво толко?Тя решава,не мислиш ли?
...(ай моля Ви не се изхваряйте с това 20см,че той до червата ли щи стига
![]()
![]()
)
малък, среден, голям, какво значение има ?
не е ли по-важно да върши работа ?
жените с малки гърди да не би да не са жени ?
durto magre
maaleee 14 santa normalen bahti izlagaciata det sme mujete az si misleh 4e 16 17 e normalen zna4ive4e da znam da ne se kompleksiram ot razmera
are we malko maitap da stava tolkova li nemoje6 da zacepi6
ако искате ще направя диаграма в размерения размер и възраст...вероятно ще задоволи автора... или май не съвсем![]()
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
има един чест въпрос дали на дебелите им е по малак
Еми да ако през пубертета си дебел няма ти порасне но тва което не знам е дали ако през паржие 1-2години си дебел и после отслабнеш ще наваксаш ли14 год 14 см не е добре но за следващоте 1-2 години дали ще дръпне напред
Абе що са правите на много надарени бе.Тия дет казват че има е по голям от 18 см. знамчи лъже.Моя е 16 см. и съм доволен.
Ne e vajno da e dylyg.....Vajnoto e da e debel![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
+ Един дебил в форума.
emi golqma li e gyzariq da si s 31? pri polojenie 4 enqkoi s dva pyti po malka pi6ka moji da dostavi na momi4e po4ti sy6toto udovotltvie 6toto znae de da i go sloji? dosta bi trqbvalo da s epritesqnt za sebe si nqkoi pi4ove..kolko sa dobri i dokolkor az4itat na pi6kata si :>
qjte laina, deset milqrda muhi ne moat da gre6at !!!
АЗ СЪМ КОН!!!![]()
\
/ \
/
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
Ама вие момчетата май верно постоянно мислите За и Със половия си орган...![]()
ОМГ....
ДО КЪДЕ СТИГНАХТЕ С ТИЯ КОМПЛЕКСИ....
16 години 15см незнам дали е малко или много или средно но лично на мен ми се искам още 1 сантиметър повече... днеска станах на 16 години така че има още време да расте
\/
Ами аз сам на 14 и ми е 14-15зависи от възбудата но в обиколката долу (към ташаците) е 19см а към главичката е 17-18см.
![]()
Той да не си е поръчал 14-сантиметровия ма, трътко?! Много си тъпа...Първоначално написано от foxy-to
Walk with me now, fly with me later...
martix da ne iskas da mi kazes 4e na10 god ti e bil 14sm aaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе я не се карайте17см са напълно достатъчни
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
razmerut nqmal zna4enie a xaxa kvi temi razli4nite momi4eta go zadovolqvat razli4ni penisi ima mnogo momi4eta s plitki vagini i kato e golqm gi boli...........ne e nujno vsi4ki da imat 20sm-vi 4lenove stegnete se de kolkoto tolkova)