- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анкетка..
Еми говорим за пениса при мъжа и и п*тката при жената
А и ако може пишете коментар да знам кои какво мисли щото така по броики е тъпо![]()
myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)
Еми аэ се бръсна защото по красиво и хигиенично е беэ косми...![]()
Because all I want is u ....
И е по-хубаво като е гладичкоПървоначално написано от love_actually
мъжете ги възбужда повече е не сичко но предполагам повечето.
myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)
За по-хигиенично...не е. Но е по-красиво и комфортно.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Merci nii dosia ne znaehme koi sa ni polovite organi.Dobre 4e ni otvori o4ite.Първоначално написано от myni4ko_glypa4e
Неподходящ размер на снимка в подпис!
естесвено,по-хигиенично и по красиво![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Защото иначе някои може да не разберат анкетатаПървоначално написано от bloodranger
щото има разни малки дечица дето и те пишат гледам и за тях го правя.....
Мерси, че обогати форума с още тема, повтаряна, за хиледен път.
Danke.
Сорри не знаех, надявам се повече хора да отговорятПървоначално написано от PoPPy
![]()
Първоначално написано от KimBerLy1912
![]()
![]()
tva ma ubi mnou qk izraz a da te pitam boli li mn 4e i az mislq taka da po4na
Добре де моя грешка след като се коломаскираш нямаш косми следователноПървоначално написано от KimBerLy1912
си за да нали?
Не оставям и косъмче долу. Кьосе съм![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Zna4i zalgam na higienata.Tova 6te re4e goli4ka otdolu.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
Предпочитам да ми е гладко и така ми е по комфортно супер се чувствам :P
Да!
аз преди предимно нищо не си оставяхсега обаче си правя интимна прическа и ми харесва дори как ми седи
отстрани и по топките свалям всичко и малко над уреда оставям леко заоблено подкъсявам косъмчетата като пораснат малко и седи много готино
аз съм си доволен
![]()
Craig David-Walking Away
Да, чувствам се по-комфортно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
da, taka mi haresva a i e po ydobno![]()
Be FREE!!! And feel the love...
Любопитно ми е защо никoй от тези дето са посочили отговор "не" не е оставил мнението си защо предпочита така.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Аз също се обезкосмявам!
И между другото забелязах коментари,че било по-хигиенично да си без косми. Драги мои,който си спазва добра лична хигиена,и с косми и без косми,все ще е изряден относно нея!
Da..
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Еми виж ся аз май съм малко така....чалната...и доста търпя на болка...даже с епилатор съм си ги махалаПървоначално написано от Анонимко
За кола маската-ще те боли..първите 2-3 пъти....И и при различните хора...различен праг на чувствителност....Или праг на болката не помня как беше...Мразя я тая биология
То същност си и зависи от тфа колко са дълки космите....колко са твърди...колкото повече си ги бръснела преди...толкова по-твърди са сега...Но с кола маска определено е по-добре
Опитай
Все пак не е болка за умиране,а и както казах ще те боли само първите два-три пъти
Аааа и забравих да ти кажа начи ако мислиш че няма да можеш сама да се справиш с процедурата,иди на козметик поне първите няколко пъти
Но определено си ме кефи кола-маската повече
Доста по-гладко е....И по естесвено
Успех
![]()
Първоначално написано от KimBerLy1912
![]()
Стига бе... Аз веднъж от едното любопитство пробвах малко с епилатора... После ходих 1 седмица с кръв в гащите..