- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анкетка..
Оххх аз ти казах че съм животноПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Сериозно не мога да ти го обясна ама доста търпя на болка
![]()
Въпроса не е в болката, аз изтърпях болката.. Ама кожата ми не изтърпя толкова тежка манипулация.Първоначално написано от KimBerLy1912
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
НЕ.Неми пречат за сега космите![]()
Ехаааа, аз спадам към уния 17% които са отпадъка на обществотоКаква ирония
![]()
Вие не сте отпадъците на обществото.. Вие сте храстите на обществото!.. Хм... Тогава ние обезкосмеHuтe какво сме, като съм тръгнала с метафоритеПървоначално написано от Guderian
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Nie sme gladkiq asfalt po koito se katerat i drusat luskavite koliПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
A te sa hrastite... pri koito q katastrofira nekoi.. q ne![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Вие сте цветята на обществотоПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
![]()
да![]()
Да, верноПървоначално написано от bloodranger
![]()
Не се обиждай ама ти мазохистка ли сиПървоначално написано от KimBerLy1912
![]()
![]()
Да, бръсна се. Така ми е по-удобно.
Не е забавно. Прекалявате. Никой не е длъжен. Гледайте себе си и гаджетата ви, щом космите са гнусни за вас. Но ми е интересно /това за момчетата/ ако момичето трябва по здравословни причини да си пусне космите за известно време...дали ще се гнусите от нея и дали изобщо ще се възбудите от нея...ако не, това говори наистина много лошо за вас.Първоначално написано от DjBaloon
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Momiche.. nie se sheguvame,ne go priemai tolkova lichno.. tochno puk az sum kazval na 100 moi mnenie,che vseki ima pravo na izbor.. i nikoi nqma da ubejdavam v obratnotoПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Разбрах, че се шегуваш...да видим какво ще кажат другите. Макар че имам чувството, че момичетата се гнусят повече от косми...а от космите по палчетата на приятеля си /и своите/ гнусите ли се? А от съвсем амлките косъмчета по дланите и пръстите си?
mersi mnogoПървоначално написано от KimBerLy1912
neznam kak si se epilirala az bih umrqla ot bolka
.no vse pak mislq 4e 6te si pravq sama kola maska a ne na kozmatik
Az sigurno sum luda 6toto ot samoto na4alo si polzvam epilator za dolu,edinstveno purviqt put mn me bolq 6toto kosum4etata bqha po dulgi i me bolq no si zaslujava6e za6toto efekta be6e super i ne sujelqvam 4e se epiliram s epilator,da vi kaja nikoga ne bih po4nala da se brusna 6toto kosmite stavat dvoino pove4e i po tvurdi a pri epilatora dori i sled dve sedmici ima maksimum deset kosum4eta i sa meki i izob6to ne bocka,tova e moeto mnenie nz za vas![]()
Мм...въпроса е дали се бръснем така ли?? Аз не се бръсна но ходя на кола маска....ок вие като се бръснете след тва не ви ли сърби мн гадно?? Нз мене винаги ме сърбеше когато се бръснех...2-3 дена напрао умирах...![]()
![]()
![]()
Сърби и се появяват пъпчици, когато човек се бръсне на сухо.
Да![]()
Аз отговорих с "Да " макар че не се бръсна....Използвам кола маска![]()
Космите не са никакъв проблем за мен и не ме е гнус от тях.Първоначално написано от `Death`Whore``
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
мене ми харесва всякак да гледам приятелката си отдолу, имало е случаи когато съм я карал да не се бръсне отдолу 2 месеца и гледката определено е възбуждаща![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Казах че е моят грешкатаПървоначално написано от rame
въпроса е дали имате косъмчета отдолу където са половите ви органиили нямате?
![]()
myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)