.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Kaloyan
    Guest

Страх ме е - фимоза

Здравейте, на 15 години съм и съм от София
    от малък имам проблем с члена ми, който не може да се уголи напално, тоест , като си го надървя не мога да си го дръпна докрай!
    До някъде мисля, че това ще си остане така и ме е адски страх, какво може да се случи
    Опитвам се лека полека да си го дръпвам назад, но боли много ! Като малък ме водиха на лекар и ме болеше адски много и от тогава съм наплашен доста дори да не ми е надървен си го обелвам, но като си пипна глвичката ми е неприятно усещането!
    Всички приятели ми го правят а аз не мога дори да си го дръпна назад! Моля ви помогнете ми по някакъв начин... някой ако знае как мога да оправя проблема ще съм много щтастлив ! ;( на тази възраст хормоните ми са ужасни ! Моля ви ако някой знае как , или да ми даде идея ще съм му благодарен ! Благодаря ви !

Поправено от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Re: Strah me e - Fimoza

Цитирай Първоначално написано от Kaloyan
    от малък имам проблем с члена ми, който не може да се уголи напално, тоест , като си го надървя не мога да си го дръпна докрай!
    До някъде мисля, че това ще си остане така и ме е адски страх, какво може да се случи
    Опитвам се лека полека да си го дръпвам назад, но боли много ! Като малък ме водиха на лекар и ме болеше адски много и от тогава съм наплашен доста дори да не ми е надървен си го обелвам, но като си пипна глвичката ми е неприятно усещането!
    Всички приятели ми го правят а аз не мога дори да си го дръпна назад! Моля ви помогнете ми по някакъв начин... някой ако знае как мога да оправя проблема ще съм много щтастлив ! ;( на тази възраст хормоните ми са ужасни ! Моля ви ако някой знае как , или да ми даде идея ще съм му благодарен ! Благодаря ви !
    Трябва да те резнат, сеш се?

Guest
    dobre de ne iskam da me rezvat se6 se
    ne moje li nqkvo mazilo tam dea znam basi mnogo e gadno

А не може ли с едно хапче да ми се коригира късогледството?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Не мисля, че ще ти е приято да си го режеш с ножица.

Наистина ходи на лекар.

Guest
    ne we are bez 6egi pls :S

Беше ирония...но ти явно не я схвана
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    v momenta man ne moga da mislq kvo li ne super me e hvanala panikata za vsi4ko ;S

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PoPPy

Наистина ходи на лекар.
    Стига праща хората по лекари, па ти...
    Дърпаш и пискаш, тва е.
    Ще боли много, ама само веднъж ако го направиш както трябва.

П.П. Преди да си пуснал продължението на темата: "Пениса ми кърви", да те предупредя, че може да покърви малко.
    - Всички авто-части на едно място!

Guest
    omg ! abe ne me interesuva we 6te go opravq samo da ne mi rejat tam

Sorry na moderatorite za latinskiq post !

Guest
    Chuh 4e imal nqkakvo mazilo i to pomagala i nekvi hap4eta ? Moje li da mi razkajete ako ima takiva i kakso se pravi !?

И аз чаках, чаках, но проблема не се оправя сам.
    Наскоро ме резнаха, това е жестоката истина.

Град
    В страната на чудесата
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Цитирай Първоначално написано от PoPPy

Наистина ходи на лекар.
    Стига праща хората по лекари, па ти...
    Дърпаш и пискаш, тва е.
    Ще боли много, ама само веднъж ако го направиш както трябва.

П.П. Преди да си пуснал продължението на темата: "Пениса ми кърви", да те предупредя, че може да покърви малко.
    Очарователно....Със същия успех може и едно момиче да си спука химена....Препоръката ти е крещящо шашава....Та нали ако прокърви след ден ще има инфекция....

Въпрос към Гост....Ходил си на лекари , пишеш в поста....А ще споделиш ли какво са ти констатирали....И после.....как реши , че е фимоза...Това не е заболяване , с което се раждаш.....Котео ме води до следващия въпрос....До сега успявал ли си да си оголиш пениса....Ако отговора е не значи със сигурност не е фимоза....Ако е да има само един начин да се коригира и това е да те обрежат.....

Поздрави...
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Guest
    ami da ogolvam si bez problemi penisa v ne nadarveno sastoqnie prosto mi e trudno da si go ugolq v tvardo (stigam do sredata i po4va da boli i spiram)
    Ne iskam da si reja ni6to, za6toto sled tova stava kakvo li ne i ne e mnogo got!
    Mislq,4e e Fimoza, za6toto koji4kata mi e malko mani4ka ... ako me razbira6

Град
    В страната на чудесата
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami da ogolvam si bez problemi penisa v ne nadarveno sastoqnie prosto mi e trudno da si go ugolq v tvardo (stigam do sredata i po4va da boli i spiram)
    Ne iskam da si reja ni6to, za6toto sled tova stava kakvo li ne i ne e mnogo got!
    Mislq,4e e Fimoza, za6toto koji4kata mi e malko mani4ka ... ako me razbira6

Така...Фимоза не е защото тя се образува при натрупване на т.нар смегма и едни куп НЕ ГОТ бактерии....Това предизвиква "залепяне" на препуциума ти или въпросната "кожичка" обратно за короната на главичката на пениса....
    Това което ти ми казваш е че не можеш да си го оголиш САМО ако е надървен....НАЛИ ТАКА....Което означава , че кожата ти е тясна....КОтео води до операция....Аз лично не миждам от какво се притесняваш ....Ако е фимоза за твое успокоение пак ще те оперират....ДАно да греша в това котео съм написъл но това е воето виждане...

Поздрави...

Guest
    LELELELE 4ovek uspokoime super mnogo seriozno , ot 2 dena tarsq informacii i taka na tataka i se napla6ih super mnogo ot izkazvaniq " spoks 6te te rejat , ne e bolka za umirane " ;( ne iskam
    ne moga da si go ogolq da ako tova e problema kakva e operaciqta moje6 li da mi kaje6 , kakvo predstavlqva :S Izvinqvai prosto sam zagrijen za sebe si v toq moment

Град
    В страната на чудесата
    Със сигурност си загрижен....ОН нямам идея процедурно как протича операцията....По принцип това което знам е , че 20-30 мин е опареция при фимоза....Тогава пениса се обрязва....Това е рутинна операция и при нея се прилага местна упойка....Преполагам , че същото ще ти бъде направено и на теб ....Понеже стеснението на препуциума се е случило веднъж а ти не знаеш каква е причината е напълно възможно да се случи отново....

П.С.Обрязването си има и приимущество пич....Смъква ти прага на чувствителността на пениса и така няма да имаш проблем с издръжливостта....

Поздрави от мен и споко всичко има оправия.....

Guest
    ne iskam da mi obrazvat ni6to ;(
    basi mnogo gadno we nqma da spa sega lele ...
    dobre we nqma li operacii ili nekvi 6*bani lekarstva deto da pomagat v toq vid we ne e tolkoz seriozno za nekvo obrqzvane prosto ;( edva li e takav problem i da stigame 4ak tolkova dale4...

Ako trqbva 6te si kontroliram onaq rabota, no nqma da si napravi obrqzvane..
    Hora koito go imat kazvat, 4e ne use6tat po4ni ni6to ... i jenata svar6vala predi tqh
    Vsi4ko zagrubqvalo i go pravili po 5 chasa dokat im stane basi ! Nqma da stane ako trqbva v Pirogov 6te otidq mamka mu nema da stavam kato nekoi
    prost Tur4in ( da me pro6tavat )

Nqma li nekvi lekarstva, mazila drugi operaciii, drugi re6eniq ..

Град
    В страната на чудесата
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne iskam da mi obrazvat ni6to ;(
    basi mnogo gadno we nqma da spa sega lele ...
    dobre we nqma li operacii ili nekvi 6*bani lekarstva deto da pomagat v toq vid we ne e tolkoz seriozno za nekvo obrqzvane prosto ;( edva li e takav problem i da stigame 4ak tolkova dale4...

Ako trqbva 6te si kontroliram onaq rabota, no nqma da si napravi obrqzvane..
    Hora koito go imat kazvat, 4e ne use6tat po4ni ni6to ... i jenata svar6vala predi tqh
    Vsi4ko zagrubqvalo i go pravili po 5 chasa dokat im stane basi ! Nqma da stane ako trqbva v Pirogov 6te otidq mamka mu nema da stavam kato nekoi
    prost Tur4in ( da me pro6tavat )

Nqma li nekvi lekarstva, mazila drugi operaciii, drugi re6eniq ..
    Стана ми ясно , че имаш панически ужас от операцията ....Това , което съм чел в интернет е , че лекарството Дефламол помага....Имай предвид , че това е лакарство което се прилага при изгаряния и зачервявания....Не знам дали действа при такова заобляване....Нито знам какви странични ефекти може да има....МОже да си алергичен.....Не прави нищо прибързано.....Това съм го срещал и по други форуми и заради паниката ти го споделям....Аз смятам , че си е доста идиотско.....
    Ако говориш руски погледни този сайт....http://www.fimoz.narod.ru/
    Ако не говориш мога да ти го преведа в някой от следващите постове....или на ЛС....
    Ами мисля , че се изчерпаха вариантите....

Поздрави....

user123
    Guest
    Анонимко май смелостта ти е съезмирима с тази на момичетата .Стегни се малко и отивай да те оперират ....Това е нищо и никаква процедура ,операция е пресилено да се каже според мене защото съм минал по този път не отдавна .

ne me e strah ot operaciqta !
    ne iskam da me obrqzvat !!! iskam da sam si kato ostanalite pi4ove :S
    ne sam vzel merki na vreme ok !
    Pitam nqma li drug na4in osven s operacii ! e tva mi e misalta
    operaciq za ne6to drugo ili mazilo samo da ne e obrqzvane !
    E tva e si4ko

user123
    Guest
    според мене обрязването е единствения начин .....Аз съм обрязан вече от 1 месец и мога да ти кажа,че така се чувствам много по добре ,даже ме е яд че не съм се обрязал по рано В момента секса е в пъти по добър от преди

user123
    Guest
    и не дей лъга че не те е страх ......след като си сложил име на темата "Страх ме е - фимоза"

за да привлеча внимание

Btw чувството не е ли по-малко ;(

Град
    Sofia
    Здрасти, ако ще се оперираш се приготви за болка,
    но няма страшно. Резултатът ще е хубав.
    Имах същия проблем, но се оперирах преди 2 седмици
    просто аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове