- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Бели ми се кожата на пръстите на ръцете
Здравейте бели ми се кожата на дланта на ръцете най-вече на пръстите казаха ми, че може да е от липса на някакъв витамин миналото лято пак беше така и сега като започна това пак започнаха да се белят така и е много гадно ... взех си центрум мулти витамини ама маи нещо не помагат какво ще кажат докторите тук![]()
Amm...imam dve priqtelki koito syshto im stava taka no i na krakata ta te se izlekuvaha ot tova po edin malko po nestandarten nachin amm...vsqka sutriin(samo sutrin) si namazvat rycete s amm kak da se izrazq s urina(samo sutrin zashtoto vecher e zamarsena) i taka ti minava mnogo byrzo i naistina ima efekt vijdam go na tqh nqkade za 5/10 min stoish s tova i posle se miesh i taka vsqka sutrin
Lipsa na vitamini. I az imah su6tiq problem ama sled 5-6 dena vitamin C mnogo plodove i Centrum mi mina. Tfa s urinata ne sam go 4uvala ... i ne bih go probvala ...
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
ami t`va sa ot babeshkite lekoveПървоначално написано от A_JoLiE
![]()
Миналата година страдах от това.Отидох на лекар и той ми каза,че е от липса на витамини.Каза ми да ям много плодове и зеленчуци,и от време на време да пия по витамин С .Така и направих и всичко ми премина.Сега също похапвам много плодове и зеленчуци.Направи и ти това.Успех!
И аз бях така до преди няколко месеца,мн
е кофти и да пий витамин С и хапвай зеленчуци
и плодове и до 1 седмица ще си ок![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
аз имам същия проблем,но всеки ден хапвам доста зеленчуци и плодове,а нещата не се оправят![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Споко ще се оправи![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
na mene mi be6e taka na krakata ama ne sum pila ili qla ne6to moje bi e trqbvalo ama az.. su6tnost az hodih na more i tam mi se opravi![]()
Дори да умра,не ще загина
не ще увехне мойта кожа,
защото алкохола който ще изпия
не ще ми позволи да се разложа.
Не сипвайте на гроба ми вода,
на онзи свят не искам да се мия,
но ако възкръсна от пръстта,
ще бъде само за да се напия.
То че е от липса на витамини,това е,но май беше витамин "Д".Не съм сиг,ама май той беше.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Speciqlno ako stava duma za kojata okolo noktite,znam che trea qdesh morkovi..
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
!!!! всяка сутрин исцеждаи по 2 лимона и го пиии ,действието им е ефикастно адски ,но те задържат вода в организма затова пиии повече вода това го прави седмица ,две >и всичко е от липса на витамини
I NA MEN MI BE6E TAKA NEDOSTIG NA NQKAKAV VITAMIN![]()
![]()
отивате в някоя аптека и искате ЛЕЦИВИТ. това е вит А + вит Е на перли. всяка сутрин вземате по една перла. стигат за 3 месеца. купувате и най-обикновен вит С на таблетки. следобед вземате по 1 от него. ако не намерите лецивит - вземете каквато и да е комбинация на вит А+Е, но да не е скъпо. лецивита е БГ производство струва около 4-5 лева или по лев и нещо за месец. вит С струва стотинки.
центрума и другите вносни боклуци са прекалено скъпи за минималните дози витамини, които съдържат.
И моите се белят,но не много...Аз си знам че е от непълноценно хранене напоследък![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
tva spored men ne etolkva stranno men mi se e slu4valo na rucete i krakata ta si pomislih 4e e gangrena ma to ot lipsa na vitamini.