.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

какво да правя

здр!еми да споделя и моя проблем и ако може някакви савети зна4и ходя с едно мом4е (напоследак не6тата не вървят мн добре но както и да е ) преди да прагна с него си харесвах едно мом4е но зн 4е няма да стане ни6то с него (не е от BG) и сяга той си дойде в BG за няколко седмици 6те бъдем заедно на една екскурзия и нз как 6те издаржа без поне да го гу6на влудяваме толкова е sexy искам го апак за характера му да не говорим - невероятен и оба4е нали имам гадже кво да права а как да сваля др мом4е някви идей 6те са ми от помо6т благодаря предварително

Голям фен
    Град
    дианабад
    Ако си държиш на гаджето (всъщност си личи, че не много) и той не теб - ще ти се наложи да издържиш, поне заради него.
    Така и така, много добре си знаеш, че това момче е в България сега и след два дни вече няма да е и всъщност няма да се получи, просто ще си развалиш другите отношения. За гушкането - гушни го, но по-добре се дръж на разстояние, защото така става по-нетърпимо желанието за нещо повече.

Град
    някъде между рози и романтика,някъде близо до единствения...
    еми ако обичаш гаджето си по мое мнение не трябва да сваляш другото момче,а ако толкова ти харесва просто избери него или гаджето.Въпрос на личен избор но не прави прибързани неща аиде успех....
    Because all I want is u ....

Guest
    искам др не гаджето ми само ми кайете как да го сжаля

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Имаш намерение, курвенски номера да правиш.
    - Всички авто-части на едно място!

Голям фен
    Град
    дианабад
    Тогава първо скъсай с гаджето си - да ни чиста съвестта като ти даваме съвети

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Ах ти мръсницеее
    Ако наистина държиш на него и го обичаш , не му изниверявай ( Едва ли ще стане така ! )

Guest
    ем на дъжа мн на него като гадже по скоро с него сме добри фр вси4ки които ни познават казват така и аз сам напално сагласна затова дайте савети как да сваля др апак аз 6е се опрая с гаджето pls

Щом си имаш гадже не се заглеждай по чуждо.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Не си искала гаджето, ще сваля друго момче.. егати проблемите имат хората . Както и да е... изясни си кой от двамата да е последно, но мене ако питаш стой си при твойто си гадже, че другия не е много сигурен...

гледам ку*ва ще ставаш...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, реши кое ти е по-важно.Много егоистично ще бъде от твоя страна, ако хем не искаш да си сама после като замине пак от България, хем искаш да си с него, но си имаш гадже.Реши кой ти харесва повече и бъди с него.

to puk 6totoe mnoo trudno da se svalqt mom4eta tuj kato te gledam kvo ti e otno6enieto kum mom4etata to4no vruzka za 1-2 sedmici ti trqbva i ne mislq 4e 6te ima6 problem da q postigne6 sus suotvetniq individ deto si si nabelqzala hah gledaj samo da ne ostavi6 4oveka s vpe4atlenieto 4e vsi4ki momi4eta v bg sa kurvi4ki
    “There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Dead`Paladin
    гледам ку*ва ще ставаш...

Guest
    4e az sam si ky*va nqma ko da staam

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Имаш намерение, курвенски номера да правиш.

Това, което правиш е подло.

Град
    Terra incognita!
    Ами не е редно,щом имаш приятел,да му изневеряваш!След като другото момче си тръгне от БГ,ще съжаляваш за глупавата си постъпка и ще искаш да си с гаджето си,но той вероятно ще ти бъде много обиден!Мисли какво правиш,защото ще носиш последиците от действията си!Не можеш да изневеряваш на приятеля си с всеки,когото намираш за секси!Не става!Държиш ли на него?
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си