- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли съм?
zna4i , predi malko priqtelq mi si go vkara no go izvadi i beshe s prezervattiv i prezervativa ne se skasa .. neska trea6e da mi idva .. ima li vazmojnostr da sam bremenna ?
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Ти аборт на черно ли ще правиш?
Сварка!Първоначално написано от Анонимко
спокоино няма такава вероятност поне така си мисля.нали сте били с презерватив ще ти доиде тия дни наи-вероятноне се панираи
![]()
Because all I want is u ....
ooxxxxxxx sega pla4a .. strah me eeeeeeeeeee
Ти не си добре. Научи, че 1 момиче в деня на менструацията си ли 1-2 дни преди това няма как да забременее. Освен това, ако си правила секс преди малко едва ли още са се срещнали спремтозоидите с яйцеклатката, ако изобщо са излезли някакви от презерватива! Да не говорим за оплождане, вгнездяване и други такива неща. Да си чула, че цикъла не е винаги точен като часовник?
[-o<![]()
po veroqtno 6te6e da e ako priqtelq ti e s vazektomiq!Kakvi sa tiq gluposti?Първоначално написано от obarkanataa
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
xaaxaxa maleee![]()
![]()
![]()
Аааа, вече почвам да се ядосвам. Защо правите секс, като даже нямате и елементарна сексуална култура. Той е бил с презерватив и дори не е свършил, как въобще може да си помислиш, че си бременна. Още повече трябва д ти дойде днес, ако ти е точен е невъзможно да забременееш. А може и да ти закъснее по куп други причини, но със сигурност няма да е, защото си бременна.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Секси, споко бе душа !
Презерватив, идва ти (не можеш да забременееш)
Тъй, че споко !
"Бременна ли съм?"
4e nie ot kade da znaem dali si bremennanapravi si test
Първоначално написано от Aleandra
+1
омръзна ми от тъпи същества![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
дано родиш презерватив![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Според мен са просто глупави.Първоначално написано от Aleandra
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от `Death`Whore``
хахах глупави ти тряя си мега хипер гига тъп за да го напишеш тфа бее![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Както вече разбра, няма шанс да си бременна.
Темата се заключва, защото премина на ниво лични нападки, а е и изчерпана.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!