.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    obarkanataa
    Guest

Бременна ли съм?

zna4i , predi malko priqtelq mi si go vkara no go izvadi i beshe s prezervattiv i prezervativa ne se skasa .. neska trea6e da mi idva .. ima li vazmojnostr da sam bremenna ?

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Guest
    Ти аборт на черно ли ще правиш?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ти аборт на черно ли ще правиш?
    Сварка!

Град
    някъде между рози и романтика,някъде близо до единствения...
    спокоино няма такава вероятност поне така си мисля.нали сте били с презерватив ще ти доиде тия дни наи-вероятно не се панираи
    Because all I want is u ....

Не,няма вероятност да си бременна!

obarkanataa
    Guest
    ooxxxxxxx sega pla4a .. strah me eeeeeeeeeee

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ти не си добре. Научи, че 1 момиче в деня на менструацията си ли 1-2 дни преди това няма как да забременее. Освен това, ако си правила секс преди малко едва ли още са се срещнали спремтозоидите с яйцеклатката, ако изобщо са излезли някакви от презерватива! Да не говорим за оплождане, вгнездяване и други такива неща. Да си чула, че цикъла не е винаги точен като часовник?

Град
    Трявна
    [-o<
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Re: Бременна ли съм?

Цитирай Първоначално написано от obarkanataa
    zna4i , predi malko priqtelq mi si go vkara no go izvadi i beshe s prezervattiv i prezervativa ne se skasa .. neska trea6e da mi idva .. ima li vazmojnostr da sam bremenna ?

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    po veroqtno 6te6e da e ako priqtelq ti e s vazektomiq!Kakvi sa tiq gluposti?
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Град
    BG SOFIA
    xaaxaxa maleee

Аааа, вече почвам да се ядосвам. Защо правите секс, като даже нямате и елементарна сексуална култура. Той е бил с презерватив и дори не е свършил, как въобще може да си помислиш, че си бременна. Още повече трябва д ти дойде днес, ако ти е точен е невъзможно да забременееш. А може и да ти закъснее по куп други причини, но със сигурност няма да е, защото си бременна.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Секси, споко бе душа !

Презерватив, идва ти (не можеш да забременееш)

Тъй, че споко !

manyto
    Guest
    "Бременна ли съм?"
    4e nie ot kade da znaem dali si bremenna napravi si test

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Аааа, вече почвам да се ядосвам. Защо правите секс, като даже нямате и елементарна сексуална култура. Той е бил с презерватив и дори не е свършил, как въобще може да си помислиш, че си бременна. Още повече трябва д ти дойде днес, ако ти е точен е невъзможно да забременееш. А може и да ти закъснее по куп други причини, но със сигурност няма да е, защото си бременна.

+1

омръзна ми от тъпи същества
    дано родиш презерватив
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Според мен са просто глупави.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Според мен са просто глупави.

хахах глупави ти тряя си мега хипер гига тъп за да го напишеш тфа бее
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Както вече разбра, няма шанс да си бременна.
    Темата се заключва, защото премина на ниво лични нападки, а е и изчерпана.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си