- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- към момичетата: тя се крие, а защо ?
Запознах се с момиче, по нейна инициатива, от друг град, писахме си доста и се срешнахме няколко пъти и за мен поне всичко беше върховно и естествено се влюбих до уши, че и повече. Принципно и аз и тя имаме възможности да сме заедно, обаче от известно време насам нещо ми се покрива и си намира различни оправдания, показал съм и че дъжа много на нея, изказал съм си чувствата и мисля че за пръв път съм се държал както подобава с момиче, бях мил, нежен и внимателен и всички лиготии които изисквате. Постарах се в и секса колкото можах, та питам аз женската част, какво би ви накарало да се отдръпнете така изведнъж, освен ако не е забила някой друг и не иска да ми го каже ???
типично за жените.....когато им кажеш за чуствата си и бягат или се крият....пуста им работа![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ми сигурно тва е станало....забила е някой друг...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Аз лично се плаша от връзки. Като съм 1 месец с някого и очвам да превъртам, че това е. Свърши се, оставам с този човек докрая на живота ми. А всъщност кагато намерих идеалният - много беше пристрастен, чак ме дразнеше, че толкова ми угажда и всичко му е както трябва.
Може да се е стреснала. Бих те посъветвала да я питаш директно, но се сещам как се вбесявах като ситуацията беше същата с гореспоменатия човек. Остави я малко и изчакай тя да ти се обади. Може пък да има някакви проблеми....
oo pri4inite moje da sa mnogo... moje da se e zamslila i razubedila 4e iska da e steb,moje da e sre6tnala drug, moje da se e otkazla ili da iska svoboda,moje dori tva koeto pravi6 da ne i haresva.. i taka natatak naistina mn ne6ta .. I samo tq znae otgovora na vaprosa ti nai dobre q popitai i q pomoli da e iskrena .. uspeh!
Първоначално написано от Анонимко
Може наистина нещо да не е искала да се обвързва, а може и да е срещнала някой друг и да си е въобразила, че трябва него да преследва, защото изглеждал еди-как си и т.н.. Издири я от някъде ( след като сте правили секс, значи поне телефона и имаш или намери друг начин, нз..) и я питаи лично какво е станало, че да се отдръпне.. Нямам идея, аз лично не бих постъпила така, но.. Е, успех с момичето.![]()
Най добре поговорете и се изяснете, така поне от нея ще разбереш поради к'ва причина се държи така с теб.. Няма как да ти се оправдае като й кажеш, че искаш да си поговорите ;] Успех.
~!1912!~
ей това е, като ви сваляме звезди и сме добри ви омръзваме щот ви играем по свирката и шута, като сме лоши ревете и пак шута, хич и няма да и званя повече и без това ми се лепят като на мед, колко момичета отрязах заради нея, не че не бих отрязал още 100 пъти по толкова само за да съм с нея, ама иди обяснявай, на кой му пука за чуждата любов, всеки гледа само себе си![]()
Първоначално написано от Анонимко
=D>
Неподходящ размер на снимка в подпис!
поне да звънне и да ми каже забих се с друг, ходи се снимай че да ми е гадно и да хващам пътеките, това криенката е най-смешното нещо, при положение, че сме малко над тинейджърската възраст.
няколко пъти ми каза че си има проблеми от различен характер, но вече се чудя какво става, а и този разговор ще е соста труден и предполагам че и ниищо да няма може да скапе нещата
е*и и майката и давай към следващатата има някой момичета който са много неблагодарни към нас...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
явно това, че сме добри към тях е само в наш ущърб, ставаме прекалено лесни и безинтересни, дано всичко да е само в главата ми, защото е невероятна и бих я сменил за всички останали вкупом, как да и го обясня?Първоначално написано от tuzaro
и да и го обясня едва ли ще разбере
или ще го разбере по някакв друг начин, но не и по този по който го чувствам аз
всичко това ме кара да се скапвам и да ям шоколад, а от него се обривам и ставам още по зле, няма ли една свястна на тоя шибан свят бе
![]()
![]()
![]()
![]()
интересува ме какво обикновенно ви кара да постъпвате така за да открия причината в себе си ( ако е там де )
Мене попринцип не ми харесват прекалено нежни и добрики.
Харесвам по-диви мом4ета с разли4но мнение от моето.
Нали все пак трвбва да има за какво да комоникираме!
Дръж си се естествено,штото след няколко седм.ште ти писнеот лиготии
и тя ще разбере ,4е това не си ти,а може и тя като мен да не харесва лиготии![]()
Причините са много и за да разбереш истинската, най-добре поговори с нея.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
мисля че такъв разговор ще се отрази доста зле и на двамата ако причините и са напрегнато ежедневие и проблеми и ще я съсипе, започвам да мисля че я търся прекалено често и това я дразни донякаде, за това ме интересуваше коя е причината поради която бихте започнали да се криете, този разговор ще го оставя за следващия път като се видим, ако има такъв де
аз си се държа естествено, любовта ме кара да се държа по такъв начин защото искам да и угодя за всичко и да се чувства кралица в ръцете ми, ама то няма как човек да ви задоволи всички прищевки, поне в това съм се уверил многократноПървоначално написано от lilit_666
Ами оста ви я малко да подиша дай и малко време да обмисли нещата после и се обади питай защо така е постъпилаи й я попитай за причината дали има друг ако има си хаващай друга![]()
Попитай я лично,но може би има друг...Разтоянията не събират,те разделят!Имала съм връзки от друг град и в двата случая момчето се отказа!Първоначално написано от Анонимко
Vsi4ko moje da e stanalo...mojei da e iskala samo flirt4e i sexi 4ao 4ao...![]()