.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    adski pritesnena
    Guest

Възможно ли е да съм бременна?

vaprosa mi e sledniq zna4i vazmojno li e da sam bremenna poneje s priqtelq mi pravihme sex 2 p1ti bez prezervativ za okolo 20 min bez da se prazni v men i vedn1j mi br1kna s r1kata si sled kato be6e sv1r6il no be6e 4ist za6toto se izmi i izb1rsa s havliq na 8-mi trqbva6e da mi doide no... go nqma ;( vazmojno li e da sam bremenna ... a ako ima zna4enie posledniq ni kontakt be6e predi 1 sedmica plSsSsS help mnogo sam pritesnena

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Първо: Защо правите секс,без да се предпазвате,а после пишете по форумите... Дори и да си,ние какво можем да направим? Мислете предварително!
    Сега по темата. Кажи ми в кой ден от цикъла си си била. Да уточня ако не знаеш,че цикъл е времето между две менструации!

ооо много кофти даже си изпуснала и срока за хапчета събирай пари за аборт тва е моя съвет

Guest

adski pritesnena

18-tiq ili 19-tiq ne sam mnogo sigurna

Guest
    Тъпаци и какво толкова ли не може да и закъснява малко... на колко години си ?

Re: adski pritesnena

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    18-tiq ili 19-tiq ne sam mnogo sigurna
    Ако го смяташ от първия ден на менструацията ти,не би трябвало да има проблем. Овулацията на стъпва около 14-ти ден от цикъла и продължава 12 часа. Рисковите дни са 2 3 преди нея,понеже в теб,сперматозоидите могат да живеят няколко дни и да се срещнат с яйцеклетката. В твоя случай не би трябвало да има проблем,тъй като се предполага,че овулацията ти е отминала вече. И все пак нищо не е сигурно,особено ако ти е нередовен цикъла!

Guest

adski pritesnena

na 15 :S

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: v1zmojno li e da sam bremenna!???

Цитирай Първоначално написано от adski pritesnena
    vaprosa mi e sledniq zna4i vazmojno li e da sam bremenna poneje s priqtelq mi pravihme sex 2 p1ti bez prezervativ za okolo 20 min bez da se prazni v men i vedn1j mi br1kna s r1kata si sled kato be6e sv1r6il no be6e 4ist za6toto se izmi i izb1rsa s havliq na 8-mi trqbva6e da mi doide no... go nqma ;( vazmojno li e da sam bremenna ... a ako ima zna4enie posledniq ni kontakt be6e predi 1 sedmica plSsSsS help mnogo sam pritesnena
    Още бъзици ще пишеш ли тази вечер или този е последния?
    - Всички авто-части на едно място!

Guest

adski pritesnena

amm zna4i da az predi da mi doide poslednite 4 dni ne sam pravila sex i poneje cik1la mi e mnogo 4uvstvitelen se s1mnavam da ne mi zak1snqva ot pritesnenie ili promqnata na klimata nz no vse pak me glojdi mis1lta da ne sam bremenna i 6te poludeq ;( a ako ima zna4enie na men poprincip mi idva prez 24 dni

Guest
    tva ne e bazik za p1rvi p1t vlizam v1v foruma ot 3 dni i naistina savsem seriozno govorq ;(

Re: adski pritesnena

amm zna4i da az predi da mi doide poslednite 4 dni ne sam pravila sex i poneje cik1la mi e mnogo 4uvstvitelen se s1mnavam da ne mi zak1snqva ot pritesnenie ili promqnata na klimata nz no vse pak me glojdi mis1lta da ne sam bremenna i 6te poludeq ;( a ako ima zna4enie na men poprincip mi idva prez 24 dni
    Има значение,това означава,че и овулацията ти настъпва с 1 2 дни по-рано,което в този случай според мен е добре.На 18-19 ден от цикъла,вече би трябвало да ти е минала.

Guest
    Оф бе нищо ти няма кво като не ти е дошло в 21:07:15 сигурно и десетите си броиш... детска работа

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    tva ne e bazik za p1rvi p1t vlizam v1v foruma ot 3 dni i naistina savsem seriozno govorq ;(
    Да добре, сигурно ти повярвах.
    Наистина заблуди ме...
    - Всички авто-части на едно място!

Guest
    DIVINE_TIME naistina sam ti mnogo blagodarna za informaciqta koqto mi dade i 4e se otnese seriozno kam problema mi mersiiiiiii

Guest
    a taka uspokoi se malko ama ne pravi sex pez da s epredpazva6 se pak si samo na 15 to i az sam na tolkova pak i ve4e tva me iznervq 4e pove4eto hora na na6te godini 4e i po malki ( ne govorq opredeleno za teb za6toto ne te poznavam) pravqt sex ot gazariq glei sq az sam na tolkoz godini i ve4e s kolko sma hodil/a i s kolko sma spal/a no kakto i da e ot vs mneniq koito pro4etoh i ot tova koeto ti si pisala sa6to mislq 4e vazmojnostta da si bremenna e ni6tojna

DIVINE_TIME naistina sam ti mnogo blagodarna za informaciqta koqto mi dade i 4e se otnese seriozno kam problema mi mersiiiiiii
    Няма проблем! И все пак ако цикъла ти е нередовен,тази информация не е много сигурна! Успех и следващият път се пази!

Guest
    ammm az imam i priznaci 4e bi trqbvalo da mi doide i s tova malko se uspokoqvam zna4i g1rdite me bolqt i poprincip mi izlizat p1pki po liceto i sega imam no vse pak pritesnenieto ne me ostavq ;(

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Няма проблем! И все пак ако цикъла ти е нередовен,тази информация не е много сигурна! Успех и следващият път се пази!

ammm opredeleno 6te e taka samo da se razmine tozi p1t :S i pak mersiiii na vsi4ki

Manyto
    Guest
    pravila li si sex ? pravila si
    zna4i moje da si bremenna

Ако ти е точен цикълът, както DIVINE_TIME правилно изчисли не би трябвало да има никакъв проблем.
    И все пак не си правете рисковани експерименти щом не сте готови да поемете отговорно последствията. Може да ти закъснява по друга причина, най-вероятно притеснението. Ако не ти дойде до ден-два си направи тест, за да се успокоиш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Тряя няя проблемм... не се забременява теии лесно
    Fitness Forever

Абе .. ма не мога да ви разбера!! На момичето му е притеснено да не би да е бременна а вие си праите ебавки и само и се отяждате! 100% съм сигурна ,че ако на вас ви се случи ше се чудите къде да питате .. ии какво да правите ! Вярно е ,че сама си е виновна ...ама все пак имайте малко съчувствие и се опитайте да и помогнете,като и се карате само я депресирате още толкова !Бъдете хора ...нали за тва е тоя форум ..да се пита и да се отг.. кой с квото може !!

ahahaha
    Guest
    БРЕМЕННА СИ ! ! !! АБОРТ !!!!!!!!!!!

Според мен ако запременееш ще си безпрецедент в историята опа след дева мария разбира се.
    Освен ако не се забременява по въздушно каков път.
    От мен съвет направи си тест.
    И спокойно.
    Верният път никога не е лесен а лесният винаги е миниран!

Guest

6a6nata

oleeee hora i az imam sa6tiq problem samo kadeto s moq fr praihme sex 3 pati bez prezervativ...no ne e sv1r6val v men i sega i na men mi zakasnqva ta v kraina smetka zna4i ne moje da sam bremenna???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си