- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да съм бременна?
em 6tom ne e svar6val v teb ne si bremenna.
да бременна си!!!!!!!!!!!!!
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!
Честно да ти кажа дори не си направих труда да ти прочета темата! Просто има над 15 000 такива теми в този форум и твоята не е уникална! Всички тйинове правим едни и същи простотии, така че просто прочети другите такива теми и ако не си бременна което ти пожелавам, ги прочети всичките до една, прочети внимателно и коментарите и тогава се надявам че ти и всички останали необразовани малоумници (към които също е отнесен настоящият пост) се стреснете малко и да спрете да правите секс без презерватив, пък току виж броя на абортите, самотните майки на по 13 и броя на изоставените деца в сиропиталищата намалял!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Zdraveite,vijdam otnoshenieto na nqkoi hora kym problemite na po- malkite kato men, naistina e mn kofti da otg taka, no ne sym az choveka koito trqbva da vi kritikuva, a iskam da pitam nqkoe po opitno momiche kato DIVINE_TIME kakto tuka momichetata i moqt problem e absolytno syshtiqt s malka razlika, che sme probvali 1 pyt bez prezervativ i to za nqkolko secundi (prosto iskashe da useti razlikata), ama koftito e che mi zakysnqva sys ve4e 6 dni, i vsichki priznaci che trqba da mi idva sa prosto na lice samo deto ne idva i ne me ostavq misylta(koqto smqtam che ne trqbva da me glojdi de) no postoqnno si mislq da ne e stanal gaF, makar che govorim za okolo 5-6 sec i sled tva vednaga si sloji prezervativa, i postoqnno me uspokoqva chovecheca ama az ne se uspokoqva, ako nqkoi e izpadal v takava situaciq mol vi pishe te mi zashtoto veche naistina se pobyrkvam, shte vi byda mnogo priznatelna ako se otnesete seriozno kym moq problem, zashtoto naistina e mnogo podtiskashto obvinenieto i t.n.... Blagodarq!
![]()
e napravi si test
blagodarq na vsi4ki koito se otnesoha seriozno s problema mi sega iskam da vi kaja 4e mi doide \/ a ti "Vix" spox ne e stanal fal
![]()
Za6to vsi4ki se zablujdavate, 4e se zabremenqva tolkova lesno?! Porasnete malko, pro4etete nqkoq kniga....ne pitaite vrustnicite si, 6toto i te ne znaqt i samo si pi6at ei tui ot nqmane na kvo da pravqt..
С това мнение считам темата за приключена. Заключвам!Първоначално написано от adski pritesnena