- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревнувате ли приятеля/приятелката си?
Ами да ревнувам го и то доста, но някак си успявам да не си го показвам толкова много.А той мен въобще мн мн рядко е показвал ревността си...Но не прекалявай с ревността си само ще влошиш нещата между вас.Пък и аз съм на мнение,че колкото и да ревнуваш и да си мислиш как той ще ти изневери, това няма да го спре ако е решил да направи нещо то той ще го направи.Така, че по спокойно не си троши нервите...
аз пък не ревнувам![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Еми аз засега не ревнувам приятеля си. Много съм привързана към него, защото се познаваме от време, но ходим едва от седмица. Някак колкото по-малко сме ходили толкова по-малка вероятност да ми изневери. Някак чувствата в началото винаги са силни (зай Боже и по-силни да станат) и не можеш да се наситиш на човека до теб. Приятелят ми е наистина много харесвано момче, не го казвам да се изфукам, аз даже бях поредната, която си падна по него (не е плейбоя на града/даскалото, но пак е харесван). Даже в началото той си падаше по една моя приятелка, която пък си падаше по негов приятел. Хахах мн объркано. Може би от приятелката ми изпитвам лека ревност. Въпреки че от както опита с нея беше минал месец като опита с мен (и му провървя). Абе ревността не е хубаво нещо. Ако я показваш много задушава другия. Аз се чувствах много задушена с предишния ми приятел и скъсахме точно заради това. Искаше ме на каишка едва ли не.
razbiraemo e da revnuva6 4oveka,kogoto obi4a6.Li4no az oba4e edin edinstven put pokazah tova 4uvstvo na biv6iq mi za6toto vmesto da izleze s men (kakto imahme ugovorka),toi izlqzal s 2 momi4eta ednoto ot koito go haresva.Sled kato dadoh povod da razbere 4e go revnuvam ot tazi postupka kaza 4e haraktera mi bil 'otvratitelen'!![]()
Ревнувам го ужасно много....Всяка,която му се усмихне имам чувството че ще я мразя цял живот след тфа.....Много се изнервя...и честно да си кажа и той има вина....Аве да...доста съм ревнива...![]()
ей това е истината, само че понякога колкото и да не ти се иска с повод или без ревността изкача от някаде и те изяжда отвътреПървоначално написано от sherry
Всеки ревнува малко или много,просто не си го признава!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Vseki koito istinski obi4a-revnuva,ama tfa da revnuva6 bez nikfa pri4ina i tupo i dosadno za drugiq![]()
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
mn revnuvam,podivqvam kato zapo4ne da govori za nqkoe mom4e.
ne 6tot ne go obi4am dostata4no