.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Рак :(

Guest

Рак :(

tezi dni si vnu6avam 4e imam rak na gardata... ednata me boli ... opipvam q no tq cqlata kato 4eli e na top4eta{t.e simptoma} to sa si jlezi.. na 16 sam ... vazmojno li e? bolkata e nqkakva stranna ... ne mnogo silna... kajete mi parvite simptomi molq vi

Поправено от ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника и заглавието на темата трябва да е на кирилица!

Guest
    ХОДИ СЕ ПРЕГЛЕДАЙ БЕ, МОМЕ!

По принцип ракът на гърдата се наблюдава при пациентки над 20 години. Най-често е наследствено заболяване. Ако в рода ти няма болни от тази коварна болест не би трябвало да има проблем,като имаме предвид и възрастта ти! Ако обаче много се притесняваш-лекар,но не мисля,че си болна!

Голям фен
    Стига глупости .. сигурно все още се развиваш .. Не че е невъзможно да си на 16 и да имаш рак на гърдата .. но е минимално вероятно .. така ,че не си набивай филми ..

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: rak :(

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    tezi dni si vnu6avam 4e imam rak na gardata... ednata me boli ... opipvam q no tq cqlata kato 4eli e na top4eta{t.e simptoma} to sa si jlezi.. na 16 sam ... vazmojno li e? bolkata e nqkakva stranna ... ne mnogo silna... kajete mi parvite simptomi molq vi

Тези топчета и каквото и да е там е нормално. Ако не си кърмила е нормално да ги имаш в гърдите си. Болката може да е просто ПМС. Ще ти идва ли мензиса скоро?

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Хм ,според мен не е рак, тия бучици ги има при всяка жена,болките може да са от нещо друго,на пример цикъл или просто защото в момента гърдите ти се развиват-това са си премеждия на пубертета,но ако толкова се притесняваш-ходи на лекар и не си внушавай най-лошото
    Спрете Земята,искам да сляза...

Guest
    nqma da mi idva skoro.. na 2 mi sprq

Guest
    То страхът е голямо шубе. Може да я болят и защото постоянно ги бара, за да види дали им няма нещо...

Град
    Захарен памук
    nqma da mi idva skoro.. na 2 mi sprq
    Според мен не е рак. Да си спомняш да си се ударила без да искаш, или да си стояла по корем на неудобно място... Причините са безброй! Може просто гърдата ти да е решила да привлече вниманието ти и да бъде различна!

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    kato rastat cicite bolqt li?

Guest
    Естествено. Усеща се и напрежение.

Град
    Захарен памук
    Естествено. Усеща се и напрежение.
    Това бях аз - Котьо.

vijte serga...na kolko godini si 4e da ima6 rak na gurdata???toi se polu4ava sled 25 nqkude,predi tova truddno,osobeno kato ne si rajdala i ne si imala kurma
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Супер фен Аватара на Exothermic
    Аз скоро имах подобен проблем на твоя.
    Ходих и ме гледаха на ехограф-нищо ми нямаше.
    Направи си 1-2 вечери компрес с реванол и си готова.
    Не се притеснявай ,иначе ако искаш отиди на лекар.
    С направление от личния е безплатно.
    Успех!
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Guest
    Отиди на лекара да ти е мирна главата. Не, че ще си болна, обаче каквото и да ти кажем едва ли ще се успокоиш. Аз лично не бих се. Пък и един преглед за профилактика Нали ще ти е и безплатен

Иначе това, че никой в семейството ти не е боледувал - не е гаранция. Въобще няма предпоставка за тия неща.

raindrop
    Guest
    Рак едва ли е.До колкото знам при него бучиците се усещат като срастнали с кожата.
    На 16 наистина няма повод за пристеснение, но пък може да е някаква фиброза. Трябва да се иде на лекар.
    Най-вероятно няма място за притеснение

абе и аз имах някво такова 4уство ама на тази възраст няма как да има6 не6то ако иска6 се пак иди на лекар
    Събудих се от мисълта за теб с усмивка върху устните...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си