.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Град
    entre el mar y una estrella...
    плод, кисело мляко, плодово мляко, чай, сусамка, лъжичка мед, 2-3 от ония диетични бисквитки на Ревю без холестерол
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

яж много зелен4уци и плодове, РЕДОВНО! създай си график на храненията. така ще ти е много по-лесно

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Бананите не са особено подходящи пи диета.Все пак съдържат глюкоза.Смени ги с друг плод.Може би си забелязала, че в много диети пише "плод по избор (без банан)".
    mogat da se qdat testeni ne6ta no ne po mnogo a btw koito vika6e ne6to za bananite.. ne sum vidqla v nito edna dieta da pi6e 4e ne moga da qm banani,osobeno v moita... moga da qk sqkfi plodovre samo po malko grozde 4e e dosta sladko.. a i koito kaza 4e da qm biksvitka na 1 den ama bez 6okolad li nz kfo ms mn,znam 4e ne se qde 6okolad i zahar i ne qm,onova s tiq bikviti be6e prosto edin gaf..i da naistina vodata zapulva korema i ako qm po mn plodove su6to..opravqm se nqkak si ms na si4ki vi.. ako imate novi idei pak mojete da pi6ete
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Бананите не са особено подходящи пи диета.Все пак съдържат глюкоза.Смени ги с друг плод.Може би си забелязала, че в много диети пише "плод по избор (без банан)".
    [b][i][u] mogat da se qdat testeni ne6ta no ne po mnogo a btw koito vika6e ne6to za bananite.. ne sum vidqla v nito edna dieta da pi6e 4e ne moga da qm banani,osobeno v moita... moga da qk sqkfi plodovre samo po malko grozde 4e e dosta sladko.. a i koito kaza 4e da qm biksvitka na 1 den ama bez 6okolad li nz kfo ms mn,znam 4e ne se qde 6okolad i zahar i ne qm,onova s tiq bikviti be6e prosto edin gaf..i da naistina vodata zapulva korema i ako qm po mn plodove su6to..opravqm se nqkak si ms na si4ki vi.. ako imate novi idei pak mojete da pi6ete
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Банана е възможно най-лошия избор на плод !!!
    Това е бърз въглехидрат и тои започва да се освоява още в устата , него можеш да го ядеш преди тренировка и не както си написала 3-4 банана това са ацки много въглехидрати, но както си решиш ти .

тая тема е толкова стара, предполагам че на авторката вече не и пука, след 3 г, вероятно си е решила пр

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си