- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата...
Нужно ли е да се заяждате с човека?!Той просто поиска мнението ви!Но някой явно е ядосан и се чуди на кого да си го изкара?!Колкото до темата-мисля,че е много мило,стига да е нещо уникално.По-добре намали броя на снимките,а увеличи самите писания!Недей да ползваш клишета или нещо наготово теглено от Нета,защото ако разбере,самият жест ще загуби очарованието си!Остави сърцето си само да говори чрез езика на думите!Ако пък умееш да свириш на някакъв музикален иструмент,можеш да и посветиш някое твое изпалнение(но да сте насаме)!Още Бетовен е казал,че музиката е езикът на човешката душа!Успех!
просто след като незнаеш как стоят нещата не говори по добре...Първоначално написано от `Death`Whore``
Напълно подкрепям.Пък за оригиналност,всеки може сам да определи.В тази ситуация имам предвид ,че не трябва да има изтъркани клишета,а нещо което човека сам е измислил.Не става дума за някакво велико любовно излияние...а за нещо семпло,но добре написано...Първоначално написано от cracken
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc
Това по-горе бях аз,не се бях логнала!![]()
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Питам те, за да знам как стоят нещата. Ти не пиша по-добре, след като не искаш да водиш разговор. Разбра вече, че момиченцата се кефят на подобни неща.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Точно това имам в предвидПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
Е как ще знае, бе?Първоначално написано от cracken
Обясни. 'бати детето.
Момиченцата?!Интересно!Спо ед мен не е така!Важен е жестът и чувствата!Това,че някои хора не харесват романтиката и си падат по по-ежедневните неща,си е въпрос на избор!Аз искрено се радвам,че има такива,които ценят платониката и са романтични,защото това в днешно време да намериш романтици,си е изгубена кауза!
How long could you last?
не сам длъжен да обеснявам просто исках мнение си4ко за това мнение сам написал в 1вия посто...не можеше ли просто да си кажете мнението...Първоначално написано от PoPPy
казал сам ГО ЯСНО ПРАТИХ КЛИП ЕДИ КЪФ СИ КАК ШЕ РЕЙГИРАТЕ? КВО ТОЛКО
Това, че ти си търсиш партньор, който е момченце, а не мъж, е друг въпрос. Чувствата са прекрасно нещо, но мъжете не ги изразяват по този начин. Те ги изразяват по леко гаден начин, както и истинските комплименти...това е мъжът.
Има различни типове мъже,не е задължително да са гадни и груби![]()
Това е просто един ЖЕСТ!!!Първоначално написано от `Death`Whore``
Честно казано,аз не си падам по прекалено нежните,но пък и другата крайност не ми се нрави![]()
Това е ясно...Първоначално написано от cracken
Никой не е споменал грубост. Просто мъжете в някои отношения не са като жените. Ще го научите след години, когато започнете да излизате с по-големи мъже. И да, това е жест, явно искаш да я впечатлиш, а не нещо, което ти е дошло отвътре. Е, браво.
Нима ако един мъж е мил и нежен,това го прави момченце?!Хахаха!Ами май ти си падаш по грубите неща!Не мисля,че връзка,която се основава на такива принципи,би продължила много,но все пак има и грешки на природата;да не говорим за истинска любов!А и от проченето стана ясно,че разлика между мъжа в днешни времена и неандерталеца няма особена разлика!До къде стигна света?!Нима именно нежността,чувствата,интеле кта,романтиката не са съществените признаци,които ни отличават от животните!
How long could you last?
Чуваш ли се? Да съм казала, че не харесвам нежните мъже? Божееееееее, защо ми слагате думи в устата, които не съм казвала? Защо не можете да схванете нещата, които пиша? Обяснявам от 100 часа и вие преиначавате нещата. Помислете малко!Първоначално написано от Memento mori!
Сега вече сме на едно мнение...Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
![]()
Целта не ми беше да се изпокараме...ПРОСТО иСКАХ МНЕНИЕ...ХАРЕСФА МИ/НЕ МИ ХАРЕСФА толко ли трудно беше
Никой не ти преиначава думите!От изказаното от теб ясно личи,че не харесваш т.нар. от теб "момченца"!Понякога наистина са нужни обяснения!
How long could you last?
Ами, да, ако искам жена, ще си хвана жена...
ako e taka e mnogo milo sigurno bih se zaradvala mnogo i tva moje bi zna4i 4e mom4eto e romanti4noПървоначално написано от cracken
Ами така е пратих го само на НЕЯПървоначално написано от Анонимко
![]()
Хаха вече всички разбраха, че си го пратил само на нея...
От личен опит, обаче, ще кажа, че понякога "заклетите романтици" прекрачват границите... Наистина ще е много значещ жест ако сте заедно...
.... но клипче със снимки и любовни излеяния м/у тях от човек с когото примерно само се свалям... прекалено е...