.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 95
    Мега фен Аватара на koalka
    Ако имам чувства-ще се зарадвам, че той ги споделя.Ако не-ще ми стане гадно, защото не го харесвам.В смисъл, ще ми дожалее, защото не споделям неговите.

Супер фен

Re: Към момичетата...

Цитирай Първоначално написано от cracken
    Ситуацията е следната...
    Някво момче е хлътнало много здраво по вас!И вие го харесвате...В един момент това момче прави клип с ваши снимки вътре и любовни писания между снимките...Ква ще ви бъде реакцията
    Ами ако аз го харесвам и ХОДИМ защо не ще се зарадвам стига да ми го прати само на мене,а не го публикува

ako dobre izglejdam na snimkite i ako e v neta 6te se zaradvam est xaxaxaxa
    ama ako ne sa qki snimkite 6te go nakam da gi smeni xaxaxaxa
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Вие по-малък брат ли си търсите...или мъж?
    С тоя пост направо изби рибата - ЕВАЛА!!!

Чувствата са прекрасно нещо, но мъжете не ги изразяват по този начин.
    Да, един зрял мъж не мисли за такива неща като клипчата със снимки, любовни споменчета и обяснения на листчета.Това е присъщо на тиинейджърите.....

Цитирай Първоначално написано от Eitelkeit
    Има различни типове мъже,не е задължително да са гадни и груби
    ....което не означава, че мъжете са груби!!!Просто изразяват романтиката си по коренно различен начин.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Само на вас го е пратил....
    ako e taka e mnogo milo sigurno bih se zaradvala mnogo i tva moje bi zna4i 4e mom4eto e romanti4no
    Ти на т'ва ли му викаш романтика?!

Guest
    Аз мисля че е супер сладко ако не го показва на хората,а е само между нас двамта,но ако го показва без мое разрешение,еми тогава е гадно,дори да нямам нищо напротив първо трябва да попита.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence

Ако го показва на всички, ще ми стане смешно...или ако е сложено в интернет. Най-вероятно ще си кажа, че е лигльо и дечко. На мен ми трябва мъж.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Nqma da mi haresa,6toto 100% 6te e s nqkoq ligava baladka i typi poslaniq...

Голям фен Аватара на 50cent
    abe spored men ideata e dobra i ako te haresva tva momi4e 6e se zaradva kakuvto i da e jest samo ot surce da e 6te se zaradva

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Само на вас го е пратил....
    ako e taka e mnogo milo sigurno bih se zaradvala mnogo i tva moje bi zna4i 4e mom4eto e romanti4no
    Ами така е пратих го само на НЕЯ
    emi zna4i sigurno 6te i stane priqtno, ako naistina i tq te haresva....

И да го харесвам и да не го харесвам пак ще бъда очарована ,много ще ми хареса =)Я да видя клипчето :P

Guest
    Mnogo do kolko seriozni sa ni otnosheniqta i ot koga se poznavame.Ako sme zaedno ot mnogo vreme shte se zaradvam vse pak tova e krasnorechiv jest, no ako se poznavame ot skoro shte si pomislq che e prekaleno vmaniachen v men da prekarva denq si v sglobqvaneto na film s moi snimki.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Не би ми харесало. Ще оценя жеста, че е отделил време за да го направи, но самата идея ми идва малко тъпа.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Ми идеята е добра, но бих желала да бъде предназначено само за мен, а не за нета
    ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на sasha_90
    .Дано не го пусне в нета.

ми щях да се зарадвам

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    mi 6te gledam kato grymnata 6 se u4udq 6 umra ot smqh i neznam i ot kef

Guest
    Sled karto go e prtil samo na men,e MNOOOOOGO milo ot negova strana!!!Abe 6te sum mnoogo 6tastliva

Shtqh da go priema kato mnogo mil jest
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Мега фен
    Град
    Utopia..
    много размито понятие имаш за думата "мъж"
    ако за теб това значи само брадат "мачо", който не се трогва от нищо и става само да пие бира ... тва си е твой проблем

дано бъдещият ти съпруг не ти предложи, докато е пиян-залян, повръщащ върху пейка, с думите : Аре се жениме, маааа ..!!!

Guest
    az bih si pomislila 4e e mn slado,milo i ropmanti4no i 4e naistina moje da ima ne6to...i ako go harevam....6te napravq ne6to po vaprosaaaa

well..... 4estno kazano nqma da mi bude osobeno priqtno, osobeno ako o6te ne sme trugnali seriozno, a sme samo na faza "svalqne"

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

ами по принцип бих се зарадвала,но вече това е доста банално а и бих предпочела да ми каже всичко на живо
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

това би било адски мило обяснение в любов, много хубаво ще ми стане. Страхотно чувство е да ти кажат какво изпитват към теб, но когато го видиш написано, сякаш е още по-специално. Пък и показва, че се е постарал, отделил е от времето си, за да ме направи щастлива.

`Death`Whore`` написа:

много размито понятие имаш за думата "мъж"
    ако за теб това значи само брадат "мачо", който не се трогва от нищо и става само да пие бира ... тва си е твой проблем

дано бъдещият ти съпруг не ти предложи, докато е пиян-залян, повръщащ върху пейка, с думите : Аре се жениме, маааа ..!!!
    и аз така мисля, няма нищо лошо мъжете да проявяват романтичност от време на време; няма жена, която да не се трогва от подобни прояви, а ако има, то тя или нагло лъже, че не и харесва, или е безчувствен пън.
    SMILE FOR ME NOW

Фен
    Град
    Sofia
    Повечето отговори са положителни....

Пратих въпросното клипче...каза че е трогната и че го ОЦЕНЯВА!

Guest
    Курво, млъквай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си