- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата...
Ако имам чувства-ще се зарадвам, че той ги споделя.Ако не-ще ми стане гадно, защото не го харесвам.В смисъл, ще ми дожалее, защото не споделям неговите.
Ами ако аз го харесвам и ХОДИМ защо неПървоначално написано от cracken
ще се зарадвам стига да ми го прати само на мене,а не го публикува
![]()
ako dobre izglejdam na snimkite i ako e v neta 6te se zaradvam est xaxaxaxa
ama ako ne sa qki snimkite 6te go nakam da gi smeni xaxaxaxa
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Първоначално написано от `Death`Whore``
С тоя пост направо изби рибата - ЕВАЛА!!!
Да, един зрял мъж не мисли за такива неща като клипчата със снимки, любовни споменчета и обяснения на листчета.Това е присъщо на тиинейджърите.....Първоначално написано от `Death`Whore``
....което не означава, че мъжете са груби!!!Просто изразяват романтиката си по коренно различен начин.Първоначално написано от Eitelkeit
Ти на т'ва ли му викаш романтика?!Първоначално написано от Анонимко
Аз мисля че е супер сладко ако не го показва на хората,а е само между нас двамта,но ако го показва без мое разрешение,еми тогава е гадно,дори да нямам нищо напротив първо трябва да попита.
Първоначално написано от `Death`Whore``
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Nqma da mi haresa,6toto 100% 6te e s nqkoq ligava baladka i typi poslaniq...![]()
abe spored men ideata e dobra i ako te haresva tva momi4e 6e se zaradva kakuvto i da e jest samo ot surce da e 6te se zaradva
emi zna4i sigurno 6te i stane priqtno, ako naistina i tq te haresva....Първоначално написано от cracken
![]()
И да го харесвам и да не го харесвам пак ще бъда очарована ,много ще ми хареса =)Я да видя клипчето :P
Mnogo do kolko seriozni sa ni otnosheniqta i ot koga se poznavame.Ako sme zaedno ot mnogo vreme shte se zaradvam vse pak tova e krasnorechiv jest, no ako se poznavame ot skoro shte si pomislq che e prekaleno vmaniachen v men da prekarva denq si v sglobqvaneto na film s moi snimki.
Не би ми харесало. Ще оценя жеста, че е отделил време за да го направи, но самата идея ми идва малко тъпа.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ми идеята е добра, но бих желала да бъде предназначено само за мен, а не за нета![]()
♥ ♥ ♥
mi 6te gledam kato grymnata 6 se u4udq 6 umra ot smqh i neznam i ot kef
Sled karto go e prtil samo na men,e MNOOOOOGO milo ot negova strana!!!Abe 6te sum mnoogo 6tastliva![]()
Shtqh da go priema kato mnogo mil jest![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
много размито понятие имаш за думата "мъж"Първоначално написано от `Death`Whore``
ако за теб това значи само брадат "мачо", който не се трогва от нищо и става само да пие бира ... тва си е твой проблем
дано бъдещият ти съпруг не ти предложи, докато е пиян-залян, повръщащ върху пейка, с думите : Аре се жениме, маааа ..!!!
az bih si pomislila 4e e mn slado,milo i ropmanti4no i 4e naistina moje da ima ne6to...i ako go harevam....6te napravq ne6to po vaprosaaaa![]()
well..... 4estno kazano nqma da mi bude osobeno priqtno, osobeno ako o6te ne sme trugnali seriozno, a sme samo na faza "svalqne"![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
ами по принцип бих се зарадвала,но вече това е доста банално а и бих предпочела да ми каже всичко на живо![]()
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
това би било адски мило обяснение в любов, много хубаво ще ми стане. Страхотно чувство е да ти кажат какво изпитват към теб, но когато го видиш написано, сякаш е още по-специално. Пък и показва, че се е постарал, отделил е от времето си, за да ме направи щастлива.
и аз така мисля, няма нищо лошо мъжете да проявяват романтичност от време на време; няма жена, която да не се трогва от подобни прояви, а ако има, то тя или нагло лъже, че не и харесва, или е безчувствен пън.`Death`Whore`` написа:
Вие по-малък брат ли си търсите...или мъж?
много размито понятие имаш за думата "мъж"
ако за теб това значи само брадат "мачо", който не се трогва от нищо и става само да пие бира ... тва си е твой проблем
дано бъдещият ти съпруг не ти предложи, докато е пиян-залян, повръщащ върху пейка, с думите : Аре се жениме, маааа ..!!!
SMILE FOR ME NOW
Повечето отговори са положителни....
Пратих въпросното клипче...каза че е трогната и че го ОЦЕНЯВА!
Курво, млъквай!Първоначално написано от `Death`Whore``