.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 95 от общо 95
    Пратих въпросното клипче...каза че е трогната и че го ОЦЕНЯВА!
    много се радвам, 100% щеше да стане така
    SMILE FOR ME NOW

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Вие по-малък брат ли си търсите...или мъж?
    Курво, млъквай!
    Извинявай.

Фен
    Град
    Sofia
    [quote="Анонимко"]
    Вие по-малък брат ли си търсите...или мъж?
    Значи щом сам отделил от времето си...щом сам направил нещо мило за нея...щом искам да изкажа чувстата си по малко по различен начин...означава че сам малкото и братче а не мъж...бах ти и логиката....

Значи щом сам отделил от времето си...щом сам направил нещо мило за нея...щом искам да изкажа чувстата си по малко по различен начин...означава че сам малкото и братче а не мъж...бах ти и логиката....
    това не означава, че си малкото и братче, пък и нали си я зарадвал, какво ти пука кой какво казва? А и повярвай ми, едва ли би имало момиче, което да види до снимката си думите обичам те, и да не му стане много хубаво. Ако има такива момичета, то те 100% са с момчета, които никога не биха направили подобно нещо за тях.
    SMILE FOR ME NOW

Фен
    Град
    Sofia
    Ами на мене ми пука...ама такава логика като нейната не струва СПОРЕД МЕН!...

Град
    Po SfEtA I u NaS
    Mi ako go naprai i mi go prati na men 6e mi e super qko ..oba4e do go poblikuva v neta NE!

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

сладко е,нещо различно.. =D>
    ''Ние толкова привикваме да се преструваме пред другите,че в крайна сметка започваме да го правим и пред себе себе си''

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Определено е много миличко!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Град
    Непостоянно
    да бе представи си ровиш си примерно във v boxa и по 1 време осазнаваш че и теб те има там тц не ме кефи....ама ако е само между вас изглежда мило
    .!.

След като четете мненията ми отгоре-отгоре, няма нужда да отговаряте на тях. Постарах се да обясня - ако не разбирате, проблемът не е във вас.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

кво стана с мен?
    Guest
    това за мен е глупаво... ако искаш да покажеш на момиче че я харесваш (или може би обичаш, което е много силна дума в тези времена за мен) по-добър начин от червена роза едва ли има, само че прецени хубаво какво искаш и на кого я подаряваш
    а ако искаш да си анонимен или леко само да загатнеш за себе си и я занеси пред вратата и звънни и беж по стълбите, когато разбере че е от теб много ще се зарадва (гарантирам ти)

кво стана с мен?
    Guest
    оп аз съм момче, но давам само съвет

Розата не е задължително да означава любов

кво стана с мен?
    Guest
    Розата не е задължително да означава любов
    зависи с какво чувство я подаряваш, въпреки че може да подариш и друго цвете... чувството е важно, какво искаш да покажеш... просто цветето според мен означава много повече от празните думи, мога да го подаря и без да кажа нищо на глас, а да съм казал много повече всъшност със сърцето си

Разбира се, но не е голяма вероятността съществото, на което подаряваш цветето, да разбере изцяло с какво чувство го подаряваш.

кво стана с мен?
    Guest
    Разбира се, но не е голяма вероятността съществото, на което подаряваш цветето, да разбере изцяло с какво чувство го подаряваш.
    разбира се, затова казах в предишния пост че трябва да си прецени човек на кого я подарява много добре...

Град
    V mechtite si
    Ако го харесвам мн ще се зарадвам
    Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Еми ако и аэ го харесвам,ще се эарадвам-доста мило. Но има и други начини А и ако го публикува в нета ,ще се иэнервя
    И аз така!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Винаги съм мразела подобни жестове.Било то ето такова клипче да кажем,цветя,подаръци(без повод например)...и тн...Просто вместо да ми направи добро впечатление ,бих се замислила за чий *** го върши това.Просто ненавиждам такива неща,от малка съм така-такива 'жестове' от МЪЖ,само до едно време и само от баща ми най-много; DТака ,че ако ще правиш това коео си си наумил,трябва да се убедиш дали на нея би и харесало.Мацките са си такива де-сигурно ще и хареса ; ))
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

shte spra da go haresvam.za men 4yvstvata sa mejdy dvama dy6i a ne snimki i lubovni gluposti...blqk
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си