Преди време се запознах с едно момче,след което си разменихме skype и естествено,както се досещате запонахме да флиртуваме.След известно време аз признах чувствата си.Той знаеше,че го харесвам и се държеше все едно ме харесва.Оказа се обаче,че само се е подигравал с чувствата ми!!!След като разбрах това, аз ест се отдръпнах,но той ми се подиграва пред приятелите си,които познават мои съученници.Самия той е доста известен не само в квартала.Когато го видя в квартала с неговите приятели,ми се иска да сменя посоката.Дори когато излязя някаде,постоянно се оглеждам дали е някаде около нас.И когато това се случи моля приятелите ми да не ходим там,където е той!понякога си стоя в къщи за да не го видя.Вече няколко месеца минаха,а аз още и още не мога да забравя тази "гавра".Знам че е глупаво,но когато мина покрай тях и те се смеят...ужас!!!Искам да покажа,че не ми пука за нищо и,че той за мене е нищо,но когато го видя и нещо там вътре се свива.Ако някой може да ми даде съвет нека пише,а не да пише глупости от сорта на"пролуснала си запетая".Предварително благодаря!