- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с котката и с майка ми
Майка ми, онзи ден ли, вчера ли, докато ме е нямало вкъщи е взела едно коте.Изкъпала го е, почистила го е, всичко ок.Но намразих тази котка поради 1 причина - знам, че на есен като почна даскало майка ми ще говори спокойно на котето, ще го хвали, ще му се радва и т.н. а мен ще ме овиква, че имам петица в училище и постоянно ще е недоволна от мен независимо за какво.И става така, все едно майка ми повече обича котето от колкото мен...
Колкото и жестоко да звучи, днес качих котето върху телевизора (на 2 метра височина е г/д) и то скочи от там и без малко да си счупи крака![]()
Не ме приемайте като някакъв злобар, ама е много кофти, когато виждаш как майка ти обича повече някакъв бълхарник на 4 крака от колкото теб...
Какво да правя ?
Не си добре.Какво е виновна котето?Представям си,ако имаш брат или сестра..недай Боже и двете![]()
какъв е другият вариянт, освен да елиминирам конкуренцията![]()
?
баси - тук котка, там котка - няма я![]()
Ти луд ли си майка ти да оби4а пове4е котка от улицата отколкото тебе
Ами ще ти кажа само едно-не си в ред.Първоначално написано от Иво
Ами ако имаше брат или сестра по-малки от тебе,и тях ли щеше да ги качиш на телевизора и да ги бутнеш от там?
И разбери,че майка ти не обича котката повече от теб.Просто поговори с нея и и обясни
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Спри да си въобразяваш разни глупостиЩяла да обича котката повече от него... Пф
da be,nevuzmojno e maika ti da obi4a koteto pove4e ot teb!ne ti li e jal za nego!pogovori s maika ti i prestani da se dardi6 taka s jivotnoto!to daje nemq vina!![]()
![]()
![]()
:]
Котето изобщо не е проблем в случая,пък и как може да ти хрумне че майка ти го обича повече от теб????Явно двамата с нея не се разбирате и ти си решен да си го изкараш на бедната животинка.Ако котето ти пречи толкова,говори с майка ти да го пусне навън,а недей непременно да го тормозиш...А най-добре двамата с майка ти си поговорете и си изяснете взаимоотношенията.Животин ата не е виновна,че тя ти се кара постоянно.....![]()
![]()
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc
ti si edno tupo kopele da mu4i6 koteto za tvoite prostotii. ne vika na koteto maika ti za6toto nqma za kakvo. na teb ima ne e vinovno koteto.
az imam kotka i mnogo q obi4am taka 4e mi ide ta s4upq glavata na takiva kato tebe
Не мисля, че майка ти подозира изобщо кво ти се върти в главата.Просто поговори с нея, макар и причината да е едно коте![]()
![]()
![]()
Ti lud li si be? Kak mojesh da go napravish?? I osven tova ne se bezpokoy. Mayka ti tebe poveche te obicha otkolkoto koteto. I babata mi se durji dobre s koteto gali go i takiva neshta, a kogato izkarvam 2 za primer mi se kara a tq prez tova vreme si gali koteto. Az ne se nervq, koteto e samo jivotno!!
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
Ти да не прихвана от темата с мушкатото.Майка ти не може да обича едно коте повече от теб.А и погледни от тая страна- може така да се успокоява,а и котето е някво миличко, галиш си го, то не ти говори,не те дранзи,не те закача.ОСтави го котето и не праи опити да го убиеш![]()
Пс. Аз тия дни отивам и и казвам на майка ми "мамо, може ли едно малко,сладко,бяло,пухкаво.." и преди да съм довършила каза да не си и помислям.Пак отхвърли идеята за коте. Някой ден ще и донеса едно вкъщи без да я питам![]()
Точно така!Първоначално написано от Kisses{P}
Аз един път бях донесла едно котенце вкъщи без да питам и сутринта го подарихме на един наш познатОтиде в едно щастливо семейство!
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
Хах мойта пък иска да изхвърли коткитеЕм най-добре го метни от терасата
![]()
)) Ама сериозно ,не си правя майтап скоро може и при мен да влезе в сила ама от страна на майка ми :P
хехе аз също имам коте...в началото нашите го мразеха, но после мн се привързаха и сега цяла вечер му се радват и само слушам "котето къде е ...яло ли е...спало ли е...да не излезе на терасата да падне.." някви е такиа...даже ония ден брат ми се базикна и ми вика "Миме..тая котка съвсем на измести вече в тва семейство...ние сме на последно място" ама все пак какво е виновно животинчето, че неговата работа е по цял ден да лови мухи и да спи... и то чат пат прави бели и си понася караниците тай че... всеки да си носи бремето![]()
Еми,изкарвай само 6тици и майкати ще ви се радва и на двамата!![]()
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
idiot bez4uvstven![]()
![]()
kak moje6 da tormozi6 gorkata jivotinka be
![]()
kvo ti e vinovna, a????? trqq si adski tup da misli6 4e maika ti ne te obi4a
ako ne te obi4a6e nqma6e da turpi bolkite i da te rajda,nqma6e da te gleda i da si pilei parite za teb, a ti pak ne si blagodaren mi puk i kotenceto tormozi6,divak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...