.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    :Pp~
    Guest

Мога ли да имам доверие на противозачатъчните?

Sry за тъпия въпрос ама наистина незнам ... Значи искам да попитам ако започна да пия противозачатъчни ще можем ли да го правим с приятеля ми без презерватив и каква е вероятността от забременяване ако все пак не свършва в мен ама ме притеснява прдеякуационната течност ... знам че има мн малак % ама все пак да попитам и значи бях чела някаде че ако пия противозачатъчни пак трябва с презерватив и не намерх никакъв смисал хем да пия противозачатъчни хем пак да си го правим с презерватив та кажете ми кое е вярно и ако наистина ще можем да го правим без и да сме спокойни да знам да отивам да ми предпишат .. Благодаря на всички и се извинявам че ви занимавам с глупости ама просто не съм запозната

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

protivoza4atu4nite 6te te predpazqt ot bremennost,ne se bezpokoi za tova...no ne mogat da te predpazqt ot veneri4eski bolesti,taka 4e umnata.az sum protiv protivoza4atu4nite,tui kato tova sa hap4eta,koito potiskat normalnite i estestvenite funkcii na jenskoto tqlo,sledovatelno ima i strani4ni efekti-zapo4va po-silno okosmqvane po rucete,liceto,neredovna mensruaciq,nerazpolojeniq,glavobolie ponqkoga..nz dali si struva zaradi edva li ne po-dobriq sex.ima dostatu4no hubavi prezervativi,koito uveli4avata 4uvstvitelnostta,relefni..pone ima raznoobrazie,za kakvo trqbva da se trovite ..ei tova ne razbiram ..no kakto si preceni6 mili4ka.kusmet
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Повечето марки противозачатъчни не позволяват на яйцеклетките да узряват. Без узряла яйцеклетка бременност няма! Ако не пропускаш хапчета и не повръщаш до 3 часа след приема на хапчето, сигурността е 100%.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Нали ще взимаш хапчетата, за да те предпазят от заременяване. Няма защо да се притесняваш, при правилно приемане те предпазват. Има хора, които въпреки, че са на хапчета използват и презервативи, но това е въпрос на личен избор.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си