.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Вярно ли е??

Аз съм чувала че момичета които са с мн малък ханш..в смисъл са мн слаби особено в ханша са по-тесни от долу и при първия път даже и при втория и третия е възможно мн да я боли и мн трудно да влезе пениса на момчето в нея....нз дали е вярно но този факт малко ме притеснява защото аз съм супер слаба... (1.67см; 44кг на 15год) Още не съм го правила с гаджето ми (девствена съм) но рано или късно ще дойде тоя момент и ако тва твърдение за малкия ханш е вярно..нз кво ще правя...според вас вярно ли е тва??

Re: Вярно ли е??

Цитирай Първоначално написано от cosmopolitan__girl
    Аз съм чувала че момичета които са с мн малък ханш..в смисъл са мн слаби особено в ханша са по-тесни от долу и при първия път даже и при втория и третия е възможно мн да я боли и мн трудно да влезе пениса на момчето в нея....нз дали е вярно но този факт малко ме притеснява защото аз съм супер слаба... (1.67см; 44кг на 15год) Още не съм го правила с гаджето ми (девствена съм) но рано или късно ще дойде тоя момент и ако тва твърдение за малкия ханш е вярно..нз кво ще правя...според вас вярно ли е тва??
    И аз съм чувал така, но не знам, дали е вярно
    На който му се убива време...

Това няма абсолютно никакво значение. По-набитите мъже по-големи пениси ли имат?? Не.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Това няма абсолютно никакво значение. По-набитите мъже по-големи пениси ли имат?? Не.
    при мъжете е мн по различно....при момичетата е въпрос на физика...нз ако си с малък ханш е логично да си по-тясна но...все пак реших да питам ако някой знае дали е вярно тва..

Guest
    пълни глупости ,при всяка си е различно

И при мъжете е въпрос на физика. Момичето може и да е слабичко и нисичко, а да има по-дълбока вагина. Същото е.

Строго индивидуално е. При някои момичета е така, при други- не. А и дори да не си толкова слаба, няма гаранция, че и 2 и 3 път няма да те боли.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Строго индивидуално е. При някои момичета е така, при други- не. А и дори да не си толкова слаба, няма гаранция, че и 2 и 3 път няма да те боли.
    Е да..ясно ми е че първите няколко пъти боли..нормално е...но аз се притеснявам защото имам една фр която е горе долу като мене слаба..и не е станало първия път защото той не успял да си го вкара защото била тясна...мене тва ме притесни..

Тя на колко години е?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Тя на колко години е?
    Ми..една година по малка е от мене...на 14

При мен как се получи...може би защото бях на 18. На 14 години половата система се развива и не е готова за секс. Защо ли не съм чувала много случаи за момичета, правили секс на 16-17-18, при които не се е получил първият път?

При всяка е различно.

eee sq shte boli no nqma da e seki put sq shte boli 2-3 puti i pove4e nqma tova e nito shte ti stane neshto nito nishto
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Мега фен Аватара на koalka
    Това няма никакво значение.Аз не нормална, не може да се каже, че съм слаба, но първите няколко пъти си ме боля като влизаше в мен, защото съм си тясна. А и това за мъжете не е вярно, за всеки си е различно.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Не е вярно. Аз съм си добре сложенка, имам си месце дето трябва (1,63-64m, 53кг, ханша ми е доста широк) и съм доста тясна.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    Ми аз съм 170 см и 58 кг което съвсем не се вписва във вашите представи за слаба и тясна във ханша (93 см.) ама първите МЕСЕЦИ (а не пъти) като праих секс щях да пукна от болка всеки път

Голям фен
    по-малките талий са по-харесвани - късметлийка си

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Не е вярно. Аз съм си добре сложенка, имам си месце дето трябва (1,63-64m, 53кг, ханша ми е доста широк) и съм доста тясна.
    взех та са флюбих!!!!

Guest
    awe de4ica ne razbrahte li 4e takova ne6to kato 'tqsna' pu*ka nqma?? ... boje...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си