.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Drajko`
    Guest

изневерих й..

zdr hora pls daite mi savet ko da napraq s tova 4e izneverih na momi4eto koeto obi4am.Istoriqta e takava.Momi4e 1(koeto obi4am ) si otide na selo a az digna6 kypon stana mi tupo bez neq i az zapo4nah da se natiskam s druga, a sega 2-ta me haresva i nemoga da se okusna ot neq,no v su6toto vreme neiskam da i razbiq surceto.kakto i neiskam 1 da razbere za 2 pls kajete ko da napraq

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!!

Поне да беше казал, че си искал да се натискаш с нея...а не "беше ми тъпо, защото гаджето ми не беше на купона, и заради гаджето си /едва ли не/ се целувах с друга". Ти си свиня.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Re: iznevqra

гръмни се

Moderated by Aleandra
    т. 9 от Правилника!

Кажи на 2, че си имаш 1 и е било моментно увличане и грешка.

ПП: Много си зле
    На който му се убива време...

ако наистина я обичаше нямаше да направиш така!! а и + това нямаше да се чудиш какво да правиш... какво да правиш ли? избери си една от 2те.. и зарязваш другата и тва е.. при всички положения на едната ще и е кофти.. та реши на коя предпочиташ да и е гадно...

Фен
    Град
    По света и у нас
    ПРОСТАК !

Guest
    hahhaahahhah
    trugni s vtorata,shti prai svirki

Голям фен Аватара на 50cent
    kaji na 2 4e vsu6tnost si se napil na kupona ili ne6to ot sorta i 4e si ima6 priqtelka i makar 4e e tolkova hubava ili ne6to ot sorta nemojete da se vijdate i 4e vse pak iska6 da si ostane6 priqtel sneq tva e dobre mislq

Кажи на момиче 1 за момиче 2. Поне няма ад ти е гузно за това, че криеш нещо от момиче 1. Каквото стане... поне ще си бил честен с нея.

пп:
    Другия път мисли когато правиш нещо, защото честно да ти кажа мразя такива курварчета и курви... Не знае какво иска и го търси навсякъде...
    Клик ми (:

vij ..stanaloto stanalo.ne moje da popravi6 ne6tata,ako durji6 na tvoeto momi4e ..po-dobre i priznai za slu4iloto se i ako tq te obi4a 6te ti prosti,no trqbva da zareje6 vtorata i da zabravi6 za neq.malko stranno mi zvu4i ,4e ne iska6 da razbie6 surceto na vtorata...6toto vse pak e bilo ne6to suvsem mimoletno,spored men ne 4e ti puka za neq,no ne iska6 da gubi6 tozi koz,koito moje da ti osiguri dopulnitelno udovolstvie
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Абе тъпак....мисли преди да направиш нещо......!!
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

ti naistina li obi4ash 1 vata ?
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Град
    Някаде по Дунав
    Колкото по-късно оставиш 2-рата толкова повече ще и разбиреш сърцето....
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Kaji na 1 4e si bil s 2 no ne ti e haresalo za6toto tq e nai-dobrata puk na 2 kaji 4e obi4a6 1 i 4e ste zaedno i tq 6te se mahne

kazva6 4e q obi4a6 nali?za kade vpisva6 drugata?badi s momi4eto koeto obi4a6 a za drugata tq trqbva da razbere 4e ti obi4a6 i darji6 na pr.kasmet

.jk
    Nqma priqteli - Ima obshti interesi... Shte go osaznaete nqkoga ;]

Ако обичаше приятелката си, нямаше да и изневериш. Говори и с двете момичета и им обясни подлата си постъпка.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    "събери ги 2те на 1 място и им кажи може да се сбият и да се овргалят в кал, а после и ти ще намажеш 3ка"

ти си пълен глупак и явно не си си поживял и не заслужаваш да те обичат, кажи и на 2те и да ти теглят по 1 майна, следващия път хубаво си помисли как кое и кога се прави.

Не те е срам (е не казввам че и аз не съм го праил де ) ама как може бре момичето на село ти с друга аз кат изневерих моита поне беше изван България ааа и кат се варна на другата и казах мила заминавам за София и няма се върна повече (Деиства)
    Fitness Forever

Мега фен Аватара на koalka
    Уау, не мога да си представя каква силна любов изпитваш към приятелката си...

Re: изневерих й..

Цитирай Първоначално написано от Drajko`
    zdr hora pls daite mi savet ko da napraq s tova 4e izneverih na momi4eto koeto obi4am.Istoriqta e takava.Momi4e 1(koeto obi4am ) si otide na selo a az digna6 kypon stana mi tupo bez neq i az zapo4nah da se natiskam s druga, a sega 2-ta me haresva i nemoga da se okusna ot neq,no v su6toto vreme neiskam da i razbiq surceto.kakto i neiskam 1 da razbere za 2 pls kajete ko da napraq

Еми щом си й изневерил това значи (при положение че я обичаш)
    1.Че си ЗЛЕ
    2.(отпада това горе детоя обичаш) Не я обичаш, а ти е кофти за нея.
    3.Зле си и все пак ти е кофти за нея.
    4. Мисли
    Верният път никога не е лесен а лесният винаги е миниран!

Guest

чукай ги и двете тайничко ве !! Жените са курви, Само се чукат за пари !

И това любов ли е?!
    Ако ти обичаше първата, никога нямаше да се натискаш с втората.
    Ако ти обичаше първата, никога не би питал странични хора какво да правиш.

И стига сте се оправдали с купони и алкохол - това да си имаш приятел/приятелка е вид отговорност.Това са първите уроци в живота - не мога да си представя как ще носите отговорност за децата си след 10-15 години.

Решението е едно-единствено:
    Втората - настрани. Няма да й разбиваш сърцето, но ще й обясниш,че нещата не са такива каквито изглеждат.Изключително деликатен трябва да си.Щом си успял да я свалиш за 1 вечер, ще намериш и тук подходящи думи.
    Трябва да намериш начин да замажеш истината и пред "официалната си любов".Цялата истина,но леко замазана.Ако тя те обича, ще ти прости (макар да не заслужаваш).Ако те зареже, значи не си е струвало.Но ако разбере от другиго за случилото се...

kagi na vtoroto momi4e 4e ba6tata na parvoto e nqkakav stra6en i se straxuva6 ot nego i se straxuva6 za neq(vtoroto momi4e) da ne i se slu4i ne6to ako ba6tata na parvoto momi4e razbere za iznevqrata i taka

Браааво на теб ! Гордей се със себе си =D>
    Постъпил си невероятно - вече си член на клуб "Идиоти"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си