- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- изневерих й..
За този малаумен коментар нямам думи.. [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<Първоначално написано от menta_loverka
П.П.Абе как може да са толкова тъпи сегашните момчета...Абе вие въобще не знаете какво е да обичаш един човек и да го цениш...
Тъпи си и това си е,ако я обичаше нямаше да се натискаш с друга и да си дигнал купон кво от това?Това не узначава,че трябва да се натискаш с други бе прост си..Човек който си обича полувинката няма да го направи...Абе за сегашнитие малаумни момчета който не знаят кво искат и кво е обич...са за да не казвам къде.. [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Първоначално написано от Чеб
Бравоооооооо подкрепям те напълно......това си е така...?Наистина не я е обичал а само говори като много хора в сегашно време..това като гледам има и свястни хора..който мислят правилно...\
/
TANAJUTSU
На тебе мога да кажа АМАН ОТ УМНИЦИ И ЦЕНИТЕЛИ НА ЛЮБОВТА!!!Първоначално написано от crs
Към автора: Не одобрявам постъпката ти, но ако кажеш на която и да е от двете за другата...край. Играта с двете е много трудна, така че по-добре не я пробвай. Така като ти прочетох поста останах с впечатлението, че нито имаш чувства към 1-та нито към другата...така че си намери момиче което наистина харесваш...
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
*Alderis -кво аман бе......![]()
![]()
не е ли така?Не съм ли прав?Кажи ми не е ли така?Или само си мрънкаш колкото да не заспиш?
![]()
![]()
TANAJUTSU
Пффф...егати любовта чесно. Аз да съм на мястото на гаджето ти моменталически ще те зарежа, не се чуди ако и тя го направи. А ако ти даде втори шанс гледай да не я разочароваш, щото трети няма и не бива да има, а ако има значи тя е или много проста или много влюбена. Спокойно няма как да замажеш нещата, всичко рано или късно излиза на яве.
П.С. Много си тъп, аре разбирам да не ти пука, ма казваш, че я обичаш, пффф , аман от такива като теб.
Не съм казал че не си прав...и аз написах, че не одобрявам постъпката му, но мисля че не е необходимо да го обиждаш,защото не го познаваш и не можеш да кажеш дали е тъп или остър...а станалото станало...той пита сега к'во да прави...Първоначално написано от crs
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
ne moje da xodi6 s 2te,tfa e izklq4eno sled kato obi4a6 1,zarqzva6 2 i tfa e.. predpolagam neiska6 da razbie6 surceto na 1,po dobre da go naprai6 s 2rata kaji i 4e e bilo 6toto si bil piinal i gotovo,kaji i 4e si ima6 1 koqto si obi4a6 i btw ne moje da q obi4a6 i da i izneverqva6 kfo e tfa?![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.