Цитирай Първоначално написано от Drajko`
zdr hora pls daite mi savet ko da napraq s tova 4e izneverih na momi4eto koeto obi4am.Istoriqta e takava.Momi4e 1(koeto obi4am ) si otide na selo a az digna6 kypon stana mi tupo bez neq i az zapo4nah da se natiskam s druga, a sega 2-ta me haresva i nemoga da se okusna ot neq,no v su6toto vreme neiskam da i razbiq surceto.kakto i neiskam 1 da razbere za 2 pls kajete ko da napraq

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!!
И това любов ли е?!
Ако ти обичаше първата, никога нямаше да се натискаш с втората.
Ако ти обичаше първата, никога не би питал странични хора какво да правиш.

И стига сте се оправдали с купони и алкохол - това да си имаш приятел/приятелка е вид отговорност.Това са първите уроци в живота - не мога да си представя как ще носите отговорност за децата си след 10-15 години.

Решението е едно-единствено:
Втората - настрани. Няма да й разбиваш сърцето, но ще й обясниш,че нещата не са такива каквито изглеждат.Изключително деликатен трябва да си.Щом си успял да я свалиш за 1 вечер, ще намериш и тук подходящи думи.
Трябва да намериш начин да замажеш истината и пред "официалната си любов".Цялата истина,но леко замазана.Ако тя те обича, ще ти прости (макар да не заслужаваш).Ако те зареже, значи не си е струвало.Но ако разбере от другиго за случилото се...