.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

дайте съвет!

здр!с приятеля ми цяла вечер се натискахме.тои ме бараше под полата и после решихме да правим sex.отидохме в тях и започнахме,обаче докато го правихме мен ме заболя мн силно корема,непоносима болка.въпроса ми е на какво се далйи това?

emi ako ti e za purvi put...nqma kakvo da kazvam,ako li ne....moje bi pri po-nevnimatelno pronikvane da se polu4i bolka
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Guest
    mi ne nemi e za parvi pat!

emi dosta stranno,po princip na momi4eta,koito sa po4nali polov jivot po-rano ot neobhodimoto se polu4avat takiva bolki v korema,no samo kato im idva cikulut,ina4e nz za dr pri4ina
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Guest
    emi mersi!dryg ako ima nqkakva ideq na kakvo se dalji tova da pi6e!

Може да е бил малко по-груб. Може причината да е друга. Ние не сме лекари, за да ти кажем точно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на bEbsI
    Ако сте избрали такава поза при която той е проникнал прекалено навътре може и от това да те е болял корема.Не виждам от какво друго може да е след като ти не си девствена.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    Асеновград, България
    Мисля, че може да е било съвпадение. Можеш да кажеш на приятеля си да е по внимателен.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    nqkade tam
    Kvo se pla6i6,4oveka e zaoral qko tva e
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Може да си яла нещо кофти преди това.
    Верният път никога не е лесен а лесният винаги е миниран!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си