- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По колко пъти правите секс на седмица ?
По колко пъти правите секс на седмица ?
Когато си беше в града,го правихме по 2-3-4-5 пъти нз точно всяка седмица различно,но обикновено някъде тамА сега по-рядко,но по-сладко!
![]()
Ami ot 1 do 4 pati...e ponqkoga i pove4e ama po rqdko.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
Има такава темаПървоначално написано от I_Love_Vodka
![]()
Ami nai-malko 4 puti ama gorna granica niama osobeno sega kato jiveia sama sus sestra mi![]()
2 puti sa mi ekstra
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
stigala sam na den po 3 pati ma tva be6e za period ot 4-5 dena
ina4e na sedmica-5 pati nqkade![]()
Нямам гафик![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
ikj
Nqma priqteli - Ima obshti interesi... Shte go osaznaete nqkoga ;]
Различно. Не гоня точно определена бройка.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз познавам една двойка , дето го бяха правили 9 пъти на ден ! =D>
От месец и нещо не съм правила (старая се да буда моногамна, а в момента съм в чужбина). По принцип се виждаме само 1 път седмично, но гледаме да си изкараме пълноценно. Но той ме предупреди, че като заживеем заедно, всеки ден поне по един път.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Сега няма с кой да го правя, но преди всеки ден поне по един път.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Колкото дойде, то няма график за тез работи.За "postteenage периода"в чужбина е срещана практика семейни двойки да фиксират в брачния договор някаква бройка..после ако адвокатите кажат ама той/тя Г-н Съдия нея/него сайдисваше съобразно клаузите в договора...
ххах на седмица ми ние почти секи ден![]()
![]()
та на седмица нз колко се събуират някаде 9-10 пъти..
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Tolkova miloПървоначално написано от bebito0o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
00
samo dnes za 1 i 30 min pravih 2.Napravete smetka![]()
Доста често. Имало седмици в които съм правила по 7-8 пъти, но е имало такива в които по 2-3.![]()
ваканцията по много...благословена да е тая ваканция, как не искам да идва 15ти...![]()
SMILE FOR ME NOW
ТочноПървоначално написано от neli_bs
И аз нещо подобно
Дори да кажа че съм стигала и до повече от 3 пъти на ден...И повече от 5-6 пъти на седмица...Но зависи....Има ли къде....ааа ууу....има разни определящи фактори ама верно бих казала около 5-6 пъти седмично.. (сердно) ...
![]()
na den po 1-2 puti vseki den, nqkoi put propuskame 1-2 dni![]()
1 път рядко 2 пъти. като всеки път значи, че правим 2 пъти секс в повечето случаи. Абе не е много, но пък какво от това. както казаха така е по-сладко. Има тръпка, нетърпение, събрана страст.............Направо си като разклатено шампанско и чакаш само тапата да гръмне!