- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По колко пъти правите секс на седмица ?
аааа блазе ви на тия дето го правите когато си искате....ние като нямаме теренче и е много гааадно ама много... кво да ви кажа ако имаме терен сигурно няма да излезем от спалнятаама.... пфууу да му се незнай
![]()
YoU Don`T HavE To LovE Me..YoU Don`T EvEn HavE To LikE Me...BuT YoU WiLL ResPecT Me .. YoU KnoW wHy..? CuZ I`m A BoSsy..!
Зависи от седмицатаСлучвало се е и всеки ден, случвало се е и по 1-2 пъти :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
уф аз маи сам наи зле от тука напоследак даже 3 немога да хвана...но има си при4ини поне![]()
ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа
smetka li ? -svar6va6 barzoПървоначално написано от Анонимко
![]()
Не си нй-зле. Не бях правила от предния четвъртък-2-ри и правих едва вчера. 10 дена се падат. Поне вчера го направихме 2 пъти-следобед у дома и вечерта у тях!Първоначално написано от buba01
Защо да свършва бързо?Ний веднъж с моя го напраихме 3 пъти за има-няма 3 часа и нито единия път не свърши бързо,а за 30-40 минАнонимко написа:
samo dnes za 1 i 30 min pravih 2.Napravete smetka
smetka li ? -svar6va6 barzo![]()
Не си водя статистика ,но от известно време 1 или 2 пъти.А тва дето казахте за по-рядко по-сладко се убедихме и ние ,че е абсолютно вярно.![]()
![]()
![]()
I ROCK!!!!!
0.00004(3556554) пъти по моите супер точни сметки
и*аам се, числото е 545484324 пъти, требе СКИЛЛ...
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
Ако ръката ми е добре, около 7, ако не е около 3![]()
Загорели типове гледат кво се пише и правят БАСТУНИАДА!
абе а що в една тема малко по-натам си написала, че си девствена? да не страдаш от раздвоение на личността?Първоначално написано от slun4ice
![]()
Moje bi za6toto temata e ot 2005?Първоначално написано от я
![]()
vinagi kogato s gadjeto mi sme na kef.. a tova se slu4va dosta 4esti4ko naposledyk![]()
![]()
Ami s moeto slunce pravim po 3 pyti na den, vodete si izvodi kolko pyti se padat na sedmica...