- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- veet лентички...моля,обяснете!
абе дотук добре. взех си лентички veet за подмишниците и бикини-зоната. НО! на отчаяната ми физиономия "а упътване няма ли?" ни дадоха някакво мижаво листче с упътване изглежда на...италиански! как да използвам сега тия дивотии? моля, някой да обясни, че да не взема да направя някоя бела![]()
i az edin pat si vzeh no ne6to opleskah kato si slojih lenti4kata i kato drapnah mi ostana ot tva lepkavoto i mn trudno go mahnah taka4e i az nz za tva ako nqkoi znae neka kaje i na men mi e lubopitno![]()
vapreki 4e az sam si dovolna s epilatora
НаУчИ сЕ дА заБраВяш НезаБравиМотО ..нАучи сЕ дА кАзваШ НЕ дОри дА Ти сЕ кРещИ ДА НаУчИ сЕ очИтЕ тИ дА сИаЯт дОрИ дА сЕ пЪлнЯт сЪс сЪлзИ!!!
с епилатора под мишниците? болезнено...не че другото не е,ама поне е бурзо.а онова е бавно и мъчително
da po dobre s epilator otkolkoto da se zanomava6 s gluposti parviq pat e kofti ama ve4e kato svikne6 e mn po odobno i po barzo![]()
![]()
![]()
НаУчИ сЕ дА заБраВяш НезаБравиМотО ..нАучи сЕ дА кАзваШ НЕ дОри дА Ти сЕ кРещИ ДА НаУчИ сЕ очИтЕ тИ дА сИаЯт дОрИ дА сЕ пЪлнЯт сЪс сЪлзИ!!!
da, kajete,i na men mi e interesno to4no kak stawa...trqbva li predwaritelno kojata da se podgotwi sys ne6to specialno, trqbva li da se iz`aka izwestno wreme da prestoqt (kakto naprimer trqbva da se iz4aka krema)...
Не се чака, както при депилатоарите. Просто залепваш лентичката, притискаш и след това рязко дърпаш в посока срещу растежа на космите. А това, лепкавото, е восък и се маха със специални кърпички, които обикновено са в кутията. А може просто да попиташ и ще ти дадат отделно. Работа ще свърши и памучно тампонче, напоено с олио или зехтин. Ако след процедурата кожата е зачервена, може да се намаже с някакъв подхранващ или успокояващ крем.![]()
бтв, някои трябва да си ги затолиш в ръцете, за да залепнат хубаво
после за триъгълника специално нарежи лентичката на по-малки, щот иначе стават ужасни синини и дърпай мн рязко
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
mi ako onova na list4eto naistina e na italianski moga da se PROBVAM da ti go preveda ,no se sumnqvam 4e e na ITE (vse pak ako o6te ne si se spravila pi6i)