.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Майка ми :(

SeXy`MaCe```
    Guest

Майка ми :(

Здравейте! От снощи вечерта на майка ми и се гади и цяла нощ повръща... мн е гадно не е спала цяла нощ.. не е опитала една трохичка хляб... Дайте идеи от какво може да е?

от много неща може да е но каквото и да ти кажем тук няма как да ти помогнем майка ти трябва да отиди на лекар!
    Да Обичаш Е Също Като Да Пееш Песен , Но Няма Песен Без Край !!!...

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Летен грип,ако питаш мен.Да хапва препечени филийки със сиренце и такива сухи неща.Ако имате компот да пие само сока без плодовете и на често по малко вода,защото се е обезводнила.До 3-4 дена трябва да премине.
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Guest
    ima grip koito e s povrushtane ...

ako otide na lekar 6te razbere nai lesno sega kakvoto i da ti kaja ne moga da sam sigorna

SeXy`MaCe```
    Guest
    Ами тя все пак е 40 годишна,знае какво да прави, водичка си пие... още не е посмяла да яде нещо... направи си чай с мед ... ама аз доста се плаша от такива неща и.. исках подкрепата ви и предположения от какво може да е...

Град
    Трявна
    Тва е някаф грип, тука много познати се разболяха. За 2 дена и се оправиха. Едва ли това е нещо различно, но се пак може :P
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да пие Деган. Той помага срещу повръщането. Да хапва хляб и сирене, да пие сок. Днес и утре да не поема нищо друго освен това, сухари и солети!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кремчи, за дегана си права, обаче да е под формата на инжекция, че ако пак повърне, няма да й подейства.

П. С. Защо не потърсихте Бърза помощ? Щяха да й направят инжекция и мамчето ти щеше да си стъпи на краката.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kazablanka15
    от много неща може да е но каквото и да ти кажем тук няма как да ти помогнем майка ти трябва да отиди на лекар!
    Мечтите са безкрайни..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си