- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- След колко време ви се регулира цикълът
Колко време след като ви дойде за първи път ви се регулира цикълът. Знам, че е около 2 години но при всеки е индивидуално,затова питам ?
при мен втората година стана като по часовник - 28 дни винаги и след тва пак леко се прецака и тва лято нещо не е много редовен, но предполагам се дължи на горещините и стреса
На мен също ми се регулира на втората година. Е, случвало се е да позакъснее с няколко дни поради смяна на климата, напрежение и други фактори, но иначе си ми идва по график![]()
Не помня. Но всъщност почти никога не ми е бил точен - случвало се е няколко месеца да идва през точно определен интервал, но после пак се разбазиква.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от Анонимко
Като при всеки е индивидуално какъв е смисъла да питаш?![]()
![]()
При мен почти отначалото си ми е супер редовен, за което се радвам![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ot 6 godini imam cikul i vse o6te ne e redoven
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
ami az ot 4 meseca imam cikal i mi e po4ti reguliran ponqkoga zakasnqva s po 5 dni ili podranqva s po 3.No ina4e ne mi e propuskalo mesec\
/ ina4e o6te ne mi se e napalno reguliral razbira se
![]()
На мен ми дойде и после веднага след 28 дни пак дойдеИсках поне 40 дни да нямам, но язък. Сега поне ще знам кога ще дойде.
Имам менструация от 11 години вече. Никога не се регулира-просто тя не ми свършваше дори и за ден. Много проблеми имах. Сега си е редовна до ден, защото съм на противозачатъчни. Пред това от 12 годишна някъде до към 18 се мъчех с почти непрекъсната менструация(около 300 дни в годината!)
Iska6 da kaje6 4e 6 godini si bila s neperekanata menstruaciqПървоначално написано от krem4et0
milotoo
![]()
neprekasnata imah predvid
Абе пиех билки, медикаменти, Примолут-нор поне за морето, но почти нищо няма ефект. Само противозачатъчните помагат ефективно. Какво ли не съм пила и правила-просто имам кистозен яйчник и това е :P
Споко не беше толкова зле-почти винаги беше кафеникаво и ходех с малка превръзка. Зимата се трае, ма на лято 1 пола не може да обуеш. Тогава беше кофти![]()
ina4e cikala obiknoveno se regulira sled 1-2 godini sled kato ti e po4nal
Aз имам цикъл от 5 месеца и е нередовенЗа първи път ми дойде на 27,2 път ми дойде на 28,на 3 път ми дойде на 31,на 4 път ми дойде на 28,на 5 път ми дойде на 9
Ми какво? добре си ти е за сега... след около 2 години всичко ще се нормализира..
Аз имам цикъл от около 9 години и все още си ми закъснява с някой друг денНяма страшно
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Моя не се е регулирал все още.Вече минаха 5-6 години, но няма голяма промяна или ми закъснява или ми подранява не мога да го разбера![]()
![]()
А може би просто е по-дълъг. Ако всеки път ти закъснява на практика не е закъснение. Просто имаш по-дълъг цикъл и толкова!Първоначално написано от J|egeHa^cTpacT