.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

След колко време ви се регулира цикълът

Колко време след като ви дойде за първи път ви се регулира цикълът. Знам, че е около 2 години но при всеки е индивидуално,затова питам ?

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    аз имам от около 3 години.На 2рата стана почти точен, но тази година станаха някои разминавания причинени от лекарства и повечко стрес
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Повече от фен
    при мен втората година стана като по часовник - 28 дни винаги и след тва пак леко се прецака и тва лято нещо не е много редовен, но предполагам се дължи на горещините и стреса

Около втората година се регулира и започна да ми идва на 27-мия ден. Напоследък обаче нещо се разбазиква и ми идва ту на 27-мия, ту на 28-мия, ту на 29-тия, а веднъж или няколко пъти даже ми закъсня и ми подрани с около 4-5 дни!
    Иначе имам цикъл от почти 5 години вече.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^

На мен също ми се регулира на втората година. Е, случвало се е да позакъснее с няколко дни поради смяна на климата, напрежение и други фактори, но иначе си ми идва по график

Не помня. Но всъщност почти никога не ми е бил точен - случвало се е няколко месеца да идва през точно определен интервал, но после пак се разбазиква.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя

Re: След колко време ви се регулира цикълът

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Колко време след като ви дойде за първи път ви се регулира цикълът. Знам, че е около 2 години но при всеки е индивидуално,затова питам ?

Като при всеки е индивидуално какъв е смисъла да питаш?
    При мен почти отначалото си ми е супер редовен, за което се радвам
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

ot 6 godini imam cikul i vse o6te ne e redoven
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

ami az ot 4 meseca imam cikal i mi e po4ti reguliran ponqkoga zakasnqva s po 5 dni ili podranqva s po 3.No ina4e ne mi e propuskalo mesec \/ ina4e o6te ne mi se e napalno reguliral razbira se

Guest
    На мен ми дойде и после веднага след 28 дни пак дойде Исках поне 40 дни да нямам, но язък. Сега поне ще знам кога ще дойде.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Имам менструация от 11 години вече. Никога не се регулира-просто тя не ми свършваше дори и за ден. Много проблеми имах. Сега си е редовна до ден, защото съм на противозачатъчни. Пред това от 12 годишна някъде до към 18 се мъчех с почти непрекъсната менструация(около 300 дни в годината!)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Имам менструация от 11 години вече. Никога не се регулира-просто тя не ми свършваше дори и за ден. Много проблеми имах. Сега си е редовна до ден, защото съм на противозачатъчни. Пред това от 12 годишна някъде до към 18 се мъчех с почти непрекъсната менструация(около 300 дни в годината!)
    Iska6 da kaje6 4e 6 godini si bila s neperekanata menstruaciq milotoo

Guest
    neprekasnata imah predvid

Град
    Свищов
    Абе пиех билки, медикаменти, Примолут-нор поне за морето, но почти нищо няма ефект. Само противозачатъчните помагат ефективно. Какво ли не съм пила и правила-просто имам кистозен яйчник и това е :P
    Споко не беше толкова зле-почти винаги беше кафеникаво и ходех с малка превръзка. Зимата се трае, ма на лято 1 пола не може да обуеш. Тогава беше кофти

Guest
    ina4e cikala obiknoveno se regulira sled 1-2 godini sled kato ti e po4nal

Guest
    Aз имам цикъл от 5 месеца и е нередовен За първи път ми дойде на 27,2 път ми дойде на 28,на 3 път ми дойде на 31,на 4 път ми дойде на 28,на 5 път ми дойде на 9

Ми какво? добре си ти е за сега... след около 2 години всичко ще се нормализира..
    Аз имам цикъл от около 9 години и все още си ми закъснява с някой друг ден Няма страшно

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Моя не се е регулирал все още.Вече минаха 5-6 години, но няма голяма промяна или ми закъснява или ми подранява не мога да го разбера

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от J|egeHa^cTpacT
    Ми какво? добре си ти е за сега... след около 2 години всичко ще се нормализира..
    Аз имам цикъл от около 9 години и все още си ми закъснява с някой друг ден Няма страшно
    А може би просто е по-дълъг. Ако всеки път ти закъснява на практика не е закъснение. Просто имаш по-дълъг цикъл и толкова!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си