- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нахална работа...
Добре де ,кажете ми ква и е работата на майка ми ,да влиза в sladur,com и да гледа с кого си пиша![]()
![]()
![]()
хахах,еми няма работа. може пък просто да и е любопитно.Моята гледа хисторито в експлорера, и тя от любопитство.Поговори с нея и и обсни,че не и е работа и е лично.А ако и така не стане си смени паролата в сладур и гледай да не я разбере.така няма как да влезе
Иска да знае кво точно правиш, с кой си пишеш...Тва е от любопитност.Все пак майка ти е.
Не.не я знае ест.Просто от търсене ме е намерила и е видяла кой е писал коментари![]()
еееее ти пък за тва се панираш.Едни коментари е гледала.. всеки може да ти напише коментар, дори ти да не си пишеш с него... Тва нейното наистина е от любопитство.Нали не ти е влизала в акаунта и да ти гледа кутията и тн.Я релаксПървоначално написано от Анонимко
Еми интересува се жината,грижа я е за теб.Притеснява се за теб,въпреки че няма от какво!
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
в такива моменти се радвам, че майка ми не знае как да използва компютър
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
tq kato gleda6e moite az po4nah da gledam neinite i ot togava nikoi ne e gledal na nikoi ne6tata
и аз, и азПървоначално написано от alice sw
![]()
Любопитна е жената.Може да те е открила случайно,и аз да бях на нейното място и аз бих погледнала...![]()
![]()
![]()
![]()
Любопитството е болест,от която страдат прекалено много хора,аз включително..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc
И азПървоначално написано от Eitelkeit
![]()
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
+1...и за майка ми и баща ми...Първоначално написано от Deus ex machina
въпреки,че баща ми веднъж ми беше влязъл в скайпа![]()
Родителите понякога могат да бъдат толкова нахални!![]()
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
хаха...на мен пък баща ми, когато не съм в нас, но съм си оставила включен скайпа, и човекът решил, че му се гледа филм на пц-то, та...като се прибера само се шегува "Кажи на твоите приятели да не пишат докато гледам филм"Първоначално написано от Under_my_skin
И само ме информира "Тоя те търси, оня те търси"
![]()
Тц, ама що се бъркат, където не им е работа
![]()
Дам много е приятно особено,когато се вписва...сЕксИ^КуЧка например![]()
Първоначално написано от Under_my_skin
, ама това не е нищо... доста от моите абонати са с доста по-фрапиращи никове, като например ``Ку*а ми Янков``
Добре, че не се налага да обяснявам кой е тоя и оня, че...
![]()
ХахуАхАХУхаухахАХу колко познато само и мойто мило майче обича да ми виси над главата като имам некфи писма некъде хьауьаьйаьйи
АБСОЛюТНО ПРАВИЛНО ГО КАЗА НАХАЛНА Е........ИЛИ ПЪК ПРОСТО НЕ ЗНАЕ КАКВО ОЗНАЧАВА ЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО ИЛИ ЖИВОТ БЕЗ ЗНАЧНИЕ........КАЖИ Й НА ЖЕНАТА ДА ЗНАЕ ЗА НАПРЕД.
Добре че майка ми няма достъп до компито ...![]()
Out of control
ех моита работи ама толкова далеч не стига ... най много ако съм забравил да си сменя статуса в скайп да чете ко ми пишатПървоначално написано от Deus ex machina
![]()
пък баща ми изобщо не се занимава
Аз си им казвам повечето неща и нямам такива проблеми![]()