.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    майка ми не може дори да натиска мишката правилно пак кво остава за друго а твоята е нахална не любопитна.ако беше любопитна щеше да та пита тебе
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Град
    Варна
    Може би ти няма особено доверие... и мойте са го правили само че в скайп.. слава богу сега се кротнаха... + това съм сигурна че знаеш коя е основната работа на родителите да се грижат за децата нали така??? опитай се да и спечелиш доверието...

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Иска да знае кво точно правиш, с кой си пишеш...Тва е от любопитност.Все пак майка ти е.
    Кво като му е майка?Няма право!
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: Нахална работа...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Добре де ,кажете ми ква и е работата на майка ми ,да влиза в sladur,com и да гледа с кого си пиша
    бе ти се радвай,ако не е видяла нещо което не е трябвало да вижда или да про4ита...Щото мойта веднъж беше седнала на компа да играе на няква игра, тогава аз бях в кухнята.А през това време бившото ми гадже ми е писалоо...И не какво да е,а неща от сорта на..''Коте какво правиш,много ми липсваш.Как искам да си до мен.Тази ве4ер съм твой'' като го видя и стана лошо!Особенно,като про4ете,4е той ми вика ''коте'' Не стига тва,ами и го разказа на доста нейни приятелки,как той ми вика коте...как съм го била искала...бе ужассс!!! И всеки път,щом реша да седна на компа,тя ме питаше''Как е котето а?Как е зета?'' малеее тва така ме нервеше ,4е напраооо нямам думи! Добре,4е скъсахме,и тя спря да ги говори такива

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    в такива моменти се радвам, че майка ми не знае как да използва компютър
    ахх лелее как ти завиждам от този въпроссс мойта работи на комп в работата по 8 4аса на ден.Е,не знае колкото мен де...но използва както skype,така и ICQ!Дори си е писала със мои приятели и 1 път с едно мом4е,което беше на 17...сигурно пак си е помислила нещо,4е има между мен и мом4ето... ужас е направо!Майка ми си пише с мойте приятели...тцтцтцт!Кво ли не направих,за да не влиза...ама като не може да влезе и сама разбира,4е аз съм го направила така.За капак на вси4ко си има и приятели от работата,с които си пише в skype така,4е знае определенно знае как се използва! Не казвам,4е е лошо да не знае,ама поне да не правеше такива саботажи!

Майка ми уж е искарала курс и много разбира, ама като седне да ползва интернет се оказва, че разбира не съвсем Щото не може сама да си провери дори тотото в интернет. Мноого зле. Така, че съм спокойна, че едва ли би могла да ми рови из нещата. Но нали знаете - тихите води са най-дълбоки, та затова внимавам. Примерно логове от мирк, хронологии от скайп и такива неща ежемесечно се архивират и на архива му се слага парола
    Memento moriendum esse!

Moita maika e su6tata gleda mi profilite dobre pone 4e ne mi znae parolite.Ami kato mi be6e 4ela cqlata hronologiq ujas kakvi li ne6ta ne bqh pisala i za narkotici razni prostotii posle spr mnogo q lugah 4e ne bilo vqrno obqsneniq razni dobre pone 4e mi povqrva
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от Margy
    Цитирай Първоначално написано от Eitelkeit
    Любопитна е жената.Може да те е открила случайно,и аз да бях на нейното място и аз бих погледнала...
    Любопитството е болест,от която страдат прекалено много хора,аз включително..
    И аз
    +1
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Re: Нахална работа...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Добре де ,кажете ми ква и е работата на майка ми ,да влиза в sladur,com и да гледа с кого си пиша

Оффффф бе какво ме интересува????От каде да знам е такава..щом си оставил/а толко лесно да влиза,що не????Ебати тъпите теми!!!

Град
    Boulevard Of Broken Dreams
    Хахаха ми ние от къде да знаем..питай я
    и вземи си смени паролата

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове