- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нахална работа...
майка ми не може дори да натиска мишката правилно пак кво остава за другоа твоята е нахална не любопитна.ако беше любопитна щеше да та пита тебе
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Може би ти няма особено доверие... и мойте са го правили само че в скайп.. слава богу сега се кротнаха... + това съм сигурна че знаеш коя е основната работа на родителите да се грижат за децата нали така??? опитай се да и спечелиш доверието...![]()
Кво като му е майка?Няма право!Първоначално написано от sladku_bebzi
![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
бе ти се радвай,ако не е видяла нещо което не е трябвало да вижда или да про4ита...Щото мойта веднъж беше седнала на компа да играе на няква игра, тогава аз бях в кухнята.А през това време бившото ми гадже ми е писалоо...И не какво да е,а неща от сорта на..''Коте какво правиш,много ми липсваш.Как искам да си до мен.Тази ве4ер съм твой''Първоначално написано от Анонимко
![]()
като го видя и стана лошо!Особенно,като про4ете,4е той ми вика ''коте''
![]()
![]()
Не стига тва,ами и го разказа на доста нейни приятелки,как той ми вика коте...как съм го била искала...бе ужассс!!!
И всеки път,щом реша да седна на компа,тя ме питаше''Как е котето а?Как е зета?'' малеее тва така ме нервеше ,4е напраооо нямам думи!
Добре,4е скъсахме,и тя спря да ги говори такива
![]()
ахх лелее как ти завиждам от този въпросссПървоначално написано от alice sw
![]()
мойта работи на комп в работата по 8 4аса на ден.Е,не знае колкото мен де...но използва както skype,така и ICQ!Дори си е писала със мои приятели и 1 път с едно мом4е,което беше на 17...сигурно пак си е помислила нещо,4е има между мен и мом4ето...
![]()
ужас е направо!Майка ми си пише с мойте приятели...тцтцтцт!Кво ли не направих,за да не влиза...ама като не може да влезе и сама разбира,4е аз съм го направила така.За капак на вси4ко си има и приятели от работата,с които си пише в skype така,4е знае определенно знае как се използва!
![]()
Не казвам,4е е лошо да не знае,ама поне да не правеше такива саботажи!
![]()
Майка ми уж е искарала курс и много разбира, ама като седне да ползва интернет се оказва, че разбира не съвсем![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щото не може сама да си провери дори тотото в интернет. Мноого зле. Така, че съм спокойна, че едва ли би могла да ми рови из нещата. Но нали знаете - тихите води са най-дълбоки, та затова внимавам. Примерно логове от мирк, хронологии от скайп и такива неща ежемесечно се архивират и на архива му се слага парола
![]()
Memento moriendum esse!
Moita maika e su6tata gleda mi profilite dobre pone 4e ne mi znae parolite.Ami kato mi be6e 4ela cqlata hronologiq ujas kakvi li ne6ta ne bqh pisala i za narkotici razni prostotii posle spr mnogo q lugah 4e ne bilo vqrno obqsneniq razni dobre pone 4e mi povqrva![]()
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
+1Първоначално написано от Margy
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Първоначално написано от Анонимко
Оффффф бе какво ме интересува????От каде да знам е такава..щом си оставил/а толко лесно да влиза,що не????Ебати тъпите теми!!!![]()
Хахаха ми ние от къде да знаем..питай я![]()
и вземи си смени паролата![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all