Имах една на Орифлейм и беше пълен боклук,сега съм на Golden Rose Extreme Intensive Volume x4 и съм много доволна от нея...
Max Factor 2000 Calorie i D&G ot dosta godini izpolzvam samo tezi dvete i sam mnogo dovolna.
Next Time I`ll be True...
Имам една кафява на Оriflame и една черна, някаква италиански марка, не я знам - подарък ми е от Италия.. иначе съм доволна от тях..![]()
аз пък не съм доволна от L 'Оreal TelescopicПървоначално написано от пор
polzvala sam mn no sam mn dovolna ot spiralata na l'oreal paris volume shoking pravi na miglite efekta kukla vse edno sa ti izkustveni mn e qkaaaaaaaaaaaaaaa![]()
момичета бихте ли ми препоръчали спирала която удължава и прави миглите мн извити?до около 15 лв?
Използвам една на Голдън Роуз и ми прави супер миглите.А тая на Макс Фактор 2000 калории-за мен е пълен боклук.
А бе ти не четеш ли коментарите?Първо вземи ги прочети!Първоначално написано от Анонимко
спиралата която използвам е на Ейвън Супер Фул (по едно време я рекламираха със Салма Хайк) Много съм доволна от нея
Golden Rose Ultra Volume X4 и много си я харесвам![]()
YVES-SAINT LAURENT ,L`OREAL,DIOR...
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Майка ми си взе една на Макс фактор-новата-мастеррайс ли нещо такова.
със силиконова четка е.Прави миглите толкова готини и на всичкото отгоре не ги закача,прави обем...
Абе направо е много готина!![]()
Аз ползвам на Орифлейм и Ейвън също и на макс фактор и съм много доволна
Най-доволна досега съм от Лореал.Имала съм три и трите са перфектни.![]()
..................
По принцип ползвам една от Орифлейм - 500% обем.
Но в момента съм с Мейбълин.