.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: Спирала

Hybrid View

Спирала

Коя ви е любимата?А кви други сте използвали, които не са ви харесали?Аз първо си купих няква на Oriflame и не ми хареса изобщо.След тва и приятелките ми ми казаха, че спиралите на Oriflame не са хубави.Сега съм с Maybelline New York Volum Express и тя много ми харесва.Вие сте

Re: Спирала

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Коя ви е любимата?А кви други сте използвали, които не са ви харесали?Аз първо си купих няква на Oriflame и не ми хареса изобщо.След тва и приятелките ми ми казаха, че спиралите на Oriflame не са хубави.Сега съм с Maybelline New York Volum Express и тя много ми харесва.Вие сте

И аз използвам същата! Много съм доволна от нея!
    Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.

Супер фен
    Град
    в килера
    Аз не правя голяма разлика между различните марки спирали... иначе имам една на Орифлейм и една доста стара на Ейвън която не ползвам...

Цитирай Първоначално написано от zloto
    Аз не правя голяма разлика между различните марки спирали... иначе имам една на Орифлейм и една доста стара на Ейвън която не ползвам...
    На мен на Avon много не ми харесват

Guest
    Ползвам две - More lashes на Max Factor, кафява, и една яркозелена, която и забравих марката. И от двете съм много доволна.

спирала слагам веднъж месечно, но съм най-доволна от L 'Оreal Telescopic... бахти яката.
    имам и още една на Мейбълийн, дето и тя не е лоша.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

az izpolzvam Mayballine volum express turbo boots

Град
    Бургас
    В момента съм със Golden Rose .. Но попринцип много ми харесва
    Ultra Volume X4

Guest
    Цитирай Първоначално написано от indecent
    az izpolzvam Mayballine volum express turbo boots
    \/ \/ i az sam sas neq i sam adski dovolna

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    tva gore be6ix az

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Yves Saint Laurent - ползвала съм какво ли не (от L'Oreal до maybelline), но съм най-доволна от тази.
    Собственост на Canis_Dirus

Аз ползвам на Oriflame-Giordani и съм мн доволна.Взех си още една пак от там(дето се слага първо бяла и след това черна),но тя нещо не ми хареса А иначе на Maybelline не съм ползвала,но щом казвате,че е хубава може и да я пробвам

Дам, тази на Maybelline e мн яка.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Аз сега позлвам на Макс Фактор 2000 калории.Спирал е хубава,но не постига ефекта кукленски очи, който търса.Препоричайте такава спирала?Искам да е по-тежка..
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

А един въпрос, спиралите на Maxfactor хубави ли са?

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    naposledyk na seventeen vodoustoi4iva Way Up; za baseina stra6no mi pomogna; ama dosta trudno se maha, ina4e e super :P :P :P :P
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Моите са Volume Express Turbo Boost (Maybelline), Clinique High Definition Lashes и Rimmel Volume Flash Mascara. Скъпички са, доста съм се изръсила за всяка една от тях, но пък съм доволна. Предпочитам нещо по-скъпо, но качествено, отколкото след това да си дам парите умножени с пъти заради някакви алергии от боклуци.

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Margy
    Мии аз лично съм ползвала на Maxfactor само "Masterpiece" i "Masterpiese Max" и съм много доволна от тях.Само дето не е вярно, че не се слепват миглите.Обаче удължава доста!

Иначе съм доволна от още 2-чки - една на Manhattan и една на Rimmel London

ni6to protiv momi4etata,izpolzva6ti golden rose,no tova e nai-evtinaat marka kozmetika,koqto uj se opitva da e s dobro ka4estvo,oba4e mn ne6ta kucat.izpolzvam izcqlo kozmetika na yves saint laurent.skupa,no unikalna s ka4estvo ,stil i dizain.preporu4vam vi q
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

аз ползвам черна на боржоа синя и кафява на орифлеим.. ми не са зле... ддз аз и рядко ги ползвам де но.. вършат работа тази на лореал телескопик е много хубава но и много скъпа та ... за сега като знам че няма да я ползвам често не ми и трябва

Смотаните спирали вършат прекрасна работа, стига да знаеш как да ги използваш. Ако ти не знаеш...проблемът е твой.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Цитирай Първоначално написано от Margy
    Мии аз лично съм ползвала на Maxfactor само "Masterpiece" i "Masterpiese Max" и съм много доволна от тях.Само дето не е вярно, че не се слепват миглите.Обаче удължава доста!

Иначе съм доволна от още 2-чки - една на Manhattan и една на Rimmel London
    Мерси за отговора Ще си го купя да го пробвам! А то колко струва?

Guest
    [quote="rali4ka91[b]Maxfactor "Masterpiese Max" [/b][/quote

Четох, четох и най после някой я написал тази
    И аз я ползвам, хубавичка е. Много обем и като си извия миглите става жестоко. За слепването - почти съм съгласна, слепват се миглите, обаче е поправимо и като се сетя какви жени съм виждала по улиците - определено не чак толкова.

За други спирали - пфуу, не знам. Рядко си купувам, защото си боядисвам миглите, пък и не съм много взискателна. Но гореописаната ми е направила впечатление.

Някой пита за цената - 21-22 лева, нещо такова. Не би трябвало да е повече от 25.

Пък за ефекта на кукла, какво точно искаш? Аз, защото съм със светли мигли и като си сложа спирала ставам кукленска. В смисъл, че дори мъж би забелязал, че съм със спирала.

Az imam dve ednata e avon(nz koq po tochno - za obemni migli) aa drugata mi e na l'oreal (za udyljeni) no ne gi polzvam chesto

Mi az polzvam max factor predi sum polzvala po4ti vs no ne sum osobenno dovolna po edno vreme dori slagah 3 razli4ni za da postigna takuv efekt koito sega postigam samo s 1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си