Коя ви е любимата?А кви други сте използвали, които не са ви харесали?Аз първо си купих няква на Oriflame и не ми хареса изобщо.След тва и приятелките ми ми казаха, че спиралите на Oriflame не са хубави.Сега съм с Maybelline New York Volum Express и тя много ми харесва.Вие сте![]()
Първоначално написано от sladku_bebzi
И аз използвам същата! Много съм доволна от нея!
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
Аз не правя голяма разлика между различните марки спирали... иначе имам една на Орифлейм и една доста стара на Ейвън която не ползвам...
На мен на Avon много не ми харесватПървоначално написано от zloto
![]()
Ползвам две - More lashes на Max Factor, кафява, и една яркозелена, която и забравих марката. И от двете съм много доволна.
спирала слагам веднъж месечно, но съм най-доволна от L 'Оreal Telescopic... бахти яката.![]()
имам и още една на Мейбълийн, дето и тя не е лоша.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
В момента съм със Golden Rose ..Но попринцип много ми харесва
Ultra Volume X4
\Първоначално написано от indecent
/ \
/ i az sam sas neq i sam adski dovolna
Yves Saint Laurent - ползвала съм какво ли не (от L'Oreal до maybelline), но съм най-доволна от тази.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Аз ползвам на Oriflame-Giordani и съм мн доволна.Взех си още една пак от там(дето се слага първо бяла и след това черна),но тя нещо не ми харесаА иначе на Maybelline не съм ползвала,но щом казвате,че е хубава може и да я пробвам
Дам, тази на Maybelline e мн яка.
А един въпрос, спиралите на Maxfactor хубави ли са?
naposledyk na seventeen vodoustoi4iva Way Up; za baseina stra6no mi pomogna; ama dosta trudno se maha, ina4e e super :P :P :P :P![]()
![]()
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Моите са Volume Express Turbo Boost (Maybelline), Clinique High Definition Lashes и Rimmel Volume Flash Mascara. Скъпички са, доста съм се изръсила за всяка една от тях, но пък съм доволна. Предпочитам нещо по-скъпо, но качествено, отколкото след това да си дам парите умножени с пъти заради някакви алергии от боклуци.![]()
ni6to protiv momi4etata,izpolzva6ti golden rose,no tova e nai-evtinaat marka kozmetika,koqto uj se opitva da e s dobro ka4estvo,oba4e mn ne6ta kucat.izpolzvam izcqlo kozmetika na yves saint laurent.skupa,no unikalna s ka4estvo ,stil i dizain.preporu4vam vi q
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
аз ползвам черна на боржоа синя и кафява на орифлеим.. ми не са зле... ддз аз и рядко ги ползвам де но.. вършат работатази на лореал телескопик е много хубава но и много скъпа та ... за сега като знам че няма да я ползвам често не ми и трябва
![]()
Смотаните спирали вършат прекрасна работа, стига да знаеш как да ги използваш. Ако ти не знаеш...проблемът е твой.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Мерси за отговораПървоначално написано от rali4ka91
Ще си го купя да го пробвам! А то колко струва?
[quote="rali4ka91[b]Maxfactor "Masterpiese Max" [/b][/quote
Четох, четох и най после някой я написал тази
И аз я ползвам, хубавичка е. Много обем и като си извия миглите става жестоко. За слепването - почти съм съгласна, слепват се миглите, обаче е поправимо и като се сетя какви жени съм виждала по улиците - определено не чак толкова.
За други спирали - пфуу, не знам. Рядко си купувам, защото си боядисвам миглите, пък и не съм много взискателна. Но гореописаната ми е направила впечатление.
Някой пита за цената - 21-22 лева, нещо такова. Не би трябвало да е повече от 25.
Пък за ефекта на кукла, какво точно искаш? Аз, защото съм със светли мигли и като си сложа спирала ставам кукленска. В смисъл, че дори мъж би забелязал, че съм със спирала.
Az imam dve ednata e avon(nz koq po tochno - za obemni migli) aa drugata mi e na l'oreal (za udyljeni) no ne gi polzvam chesto![]()