- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хресвам по-дебели момичета
Haresvam debelani tova strano li e shte vi spestq kakvo to4no mi hasresva v debelite momi4eta no super mnogo me vazbujda strano li e i imali nqkoi drug takuv nenormalnik kato men
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Poprincip dosta golqm chast ot mujete haresvat zakrugleni jeni,drug e vuprosa dali si priznavatПървоначално написано от jjjjjj6363
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Първоначално написано от jjjjjj6363
1. Това е нормално (питала съм мъже и доста от тях харесват така наречените "Рубенсови" жени)
2. Като толкова ги обичаш, сложи малко по-приятно за окото и сърцето заглавие
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Не си първия, нито последния, който си пада по по пълнички момичета...друг е въпроса кой си го признава![]()
В това няма нищо лошо и ненормално.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Да има къде да се хванеш, къде да щипнешПървоначално написано от thefreak
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
аз пък предпочитам нисички слабички манинки да ми се губят из рацете и да тракат :P
ами слабост са ми какво да направя, само такива момичета харесвамако са с леко по тъмен цвят на кожата си забравям името даже
![]()
не говоря за циганки и мулатки а за тен
за приятен за окото слънчев загарПървоначално написано от Анонимко
![]()
все забравям да се логна![]()
durto magre
няма да се притесняваш, не си падам по жени от малцинствата :PПървоначално написано от menta_loverka
durto magre
42-48 килограма 160 см Тфа е ако е 170см тряя е 48 тфа е момиче поддаржано то кфо е тфа няква свиня разплута с 35 корема да не можеш и намриш путака...
Fitness Forever
Въпрос на предпочитание си е.Мисля, че е нормално.Има такива мъже.
ХмммПървоначално написано от jjjjjj6363
значи всичко е окей, само където трябва да се изразяваш по-евфемистично /Евфемизмът е дума или фраза, чрез която говорещият или пишещият възнамерява да избегне дума или фраза, която за слушателя или читателя звучи обидно, раздразнително или обезпокоително./ Друго си е да кажеш , напр. : Харесвам приятно /или леко/ закръглени 700 фунтови госпожици, ще се радвам ако ми пишат такива от цялата страна /моля от дебелариумите да не се свързват с мен, обиколил съм ги вси4ките и прекалено сте слаби4ки там!!!/
ма с целулит аууууу гадост![]()
![]()
П.С ноу комент
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Ми на мен всекви ми харесват само да ми пуснат, ама нема. Иначе зависи какво разбирате под дебел.
Първоначално написано от Мо6no
тлъста мазна свиня...
Moderated by Aleandra
т. 2 от Правилника!
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}